Digimon και Night Swim παίζουν από σήμερα στους κινηματογράφους - Όλες οι ταινίες της εβδομάδας

Δείτε τη λίστα με τις κυκλοφορίες
04 Ιανουαρίου 2024 12:43
Digimon και Night Swim παίζουν από σήμερα στους κινηματογράφους - Όλες οι ταινίες της εβδομάδας

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Σήμερα σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και τις ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν. Το 2024 κάνει πρεμιέρα στο σινεμά με τέσσερις νέες ταινίες, αλλά ανάμεσά τους ξεχωρίζει η νέα ταινία των Digimon, καθώς και η horror ταινία Night Swim.

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:

Digimon Adventure 02: The Beginning

Το μυστικό πίσω από τα Εκλεκτά Παιδιά αποκαλύπτεται.Είναι το έτος 2012, δέκα χρόνια μετά τις περιπέτειες ανάμεσα στην Οντάιμπα και του Ψηφιακού Κόσμου. Αν και έχουν πάρει τους δρόμους τους, ο Ντέιβις και τα άλλα Εκλεκτά Παιδιά, καθώς και οι Ντίτζιμον σύντροφοί τους είναι ακόμα δεμένοι με τα ίδια άρρηκτα δεσμά. Μια μέρα, ένα γιγάντιο Ντιτζι-αβγό ξαφνικά εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τον Πύργο τού Τόκυου, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο.

"Είθε όλοι στον κόσμο να έχουν φίλους. Είθε όλοι να έχουν ένα Ντίτζιμον.” Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί, ένας νεαρός ονόματι Λούι Ογουάντα εμφανίζεται στον Ντέιβις και τους φίλους του με ένα σπασμένο Ντίτζιβαϊς.Πίσω από την γένεση των Εκλεκτών Παιδιών είναι η μόνη, κρυφή ευχή τού Λουϊ...Όταν παρελθόν και μέλλον συνδέονται, η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία των Ντίτζιμον εξαπολύεται.Τι μονοπάτι θα επιλέξει ο Ντέιβις και οι φίλοι του; Για άλλη μια φορά τα Εκλεκτά Παιδιά κινητοποιούνται. Αυτή την φορά ως ενήλικες.

Night Swim (Στοιχειωμένα Νερά)

Στα Στοιχειωμένα νερά, που βασίζονται στη μικρού μήκους ταινία του 2014 των Ροντ Μπλάκχερστ και Μπράις ΜακΓκουάιρ η οποία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, πρωταγωνιστεί ο Γουάιατ Ράσελ ως Ρέι Γουόλερ, ένας πρώην αστέρας του μπέιζπολ που έχει αποχωρήσει πρόωρα εξαιτίας μίας εκφυλιστικής νόσου, ο οποίος μετακομίζει σε ένα καινούριο σπίτι με την ανήσυχη σύζυγο του Ιβ, την έφηβη κόρη τους Ίζι και τον νεαρό γιο τους Έλιοτ.

Ο Ρέι ελπίζει βαθιά μέσα του, παρόλα τα εμπόδια, να επιστρέψει επαγγελματικά στο μπέιζμπολ και πείθει την Ιβ ότι η πισίνα με τα λαμπερά νερά στην πίσω αυλή θα διασκεδάζει τα παιδιά τους και θα του επιτρέψει να κάνει φυσιοθεραπείες στο νερό. Αλλά ένα σκοτεινό μυστικό, κρυμμένο στο παρελθόν του σπιτιού, θα εξαπολύσει μία κακόβουλη δύναμη που θα σύρει την οικογένεια στα βάθη ενός αναπόδραστου τρόμου.

The Peasants (Οι Χωρικοί)

Μια νεαρή επαρχιώτισσα αναγκάζεται να παντρευτεί έναν πολύ μεγαλύτερό της πλούσιο κτηνοτρόφο, παρά τον έρωτά της για τον γιο του. Σύντομα, θα γίνει αντικείμενο ζήλιας και έχθρας από τους υπόλοιπους χωρικούς και θα χρειαστεί να παλέψει για να διαφυλάξει την ανεξαρτησία της. Με φόντο την Πολωνία των αρχών του 20ου αιώνα, οι ιστορίες των χωρικών ξεδιπλώνονται καθώς οι εποχές διαδέχονται η μία την άλλη.

Falcon Lake (Λίμνη Φάλκον)

Ο 14χρονος γάλλος Μπαστιάν κι η οικογένειά του περνούν το καλοκαίρι στη Λίμνη Φάλκον, στο Κεμπέκ, στο σπίτι μιας στενής τους φίλης. Η 16χρονη κόρη της, Κλοέ, εξωστρεφής και τολμηρή, γοητεύει τον Μπαστιάν, όμως μοιάζει να ενδιαφέρεται για μεγαλύτερα αγόρια προκαλώντας τη ζήλεια του. Σιγά-σιγά, ωστόσο, αρχίζει να του ανοίγεται και να τον μυεί στον κόσμο της: τον κόσμο της λίμνης που, όπως ισχυρίζεται, κρύβει μέσα της ένα φάντασμα. Για να κερδίσει την εύνοιά της ο Μπαστιάν δέχεται να περάσει από διάφορες δοκιμασίες-προκλήσεις…

Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  • Poor Things
  • Ennio - The Maestro
  • Mystery on the Cattle Hill Express (Μυστήριο στη Φάρμα των Ζώων)
  • In the Land of Saints and Sinners (Άγραφος Νόμος)
  • Aquaman and the Lost Kingdom (Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο)
  • Καπετάν Μιχάλης
  • Katak: The Brave Beluga (Κατάκ: Η Γενναία Φάλαινα)
  • Wonka (Γουόνκα)
  • Κουραμπιέδες Από Χιόνι
  • Thanksgiving
  • Φόνισσα
  • Wish
  • Napoleon
  • Trolls Band Together
  • Paw Patrol: The Mighty Movie