Maestro και Thanksgiving παίζουν από σήμερα στους κινηματογράφους - Όλες οι ταινίες της εβδομάδας

Τί παίζει στις αίθουσες;
07 Δεκεμβρίου 2023 14:34
Maestro και Thanksgiving παίζουν από σήμερα στους κινηματογράφους - Όλες οι ταινίες της εβδομάδας

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Σήμερα σε αυτό το άρθρο, αλλά και κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και αυτές που συνεχίζουν να παίζουν. Από σήμερα 7 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων την ταινία της Beyonce, καθώς και το Maestro με τον Bradley Cooper, αλλά και την ταινία τρόμου Thanksgiving.

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:

Thanksgiving

Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας Black Friday που καταλήγει σε τραγωδία, ένας μυστηριώδης δολοφόνος εμπνέεται από τη Μέρα των Ευχαριστιών και τρομοκρατεί τη Μασαχουσέτη.. Διαλέγοντας έναν -  έναν τους κατοίκους, αυτό που αρχικά μοιάζει με τυχαίες δολοφονίες εκδίκησης, γρήγορα αποκαλύπτεται πως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, διαβολικού σχεδίου. Θα αποκαλύψει η πόλη το δολοφόνο ώστε να επιζήσουν τις γιορτές ή θα καταλήξουν καλεσμένοι στο διεστραμμένο εορταστικό του δείπνο;

The Last Rifleman (Ο Τελευταίος Στρατιώτης)

Ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Πιρς Μπρόσναν) το σκάει από ένα γηροκομείο στη Βόρεια Ιρλανδία και κάνει ένα συναρπαστικό και κουραστικό ταξίδι μέχρι τη Γαλλία για να παρευρεθεί στον εορτασμό της 75ης επετείου από την απόβαση στη Νορμανδία. Εκεί πρέπει να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Maestro (Ο Μαέστρος)

Η ταινία αποτελεί μια επιβλητική και ατρόμητη ερωτική ιστορία, εξιστορώντας το χρονικό μιας σχέσης ζωής ανάμεσα στο πολιτισμικό είδωλο Λέοναρντ Μπέρνσταϊν (Μπράντλεϊ Κούπερ) και την Φελίσια Μοντεαλέγκρε (Κάρεϊ Μάλιγκαν). Ένα γράμμα αγάπης στη ζωή και την τέχνη, μία συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης.

Migration (Ενα Ταξίδι για Πάπιες)

Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη.

Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Renaissance: A Film By Beyonce

Η ταινία RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCE δίνει έμφαση στην RENAISSANCE WORLD TOUR, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το concept μέχρι την πρώτη live βραδιά στη Στοκχόλμη και από εκεί μέχρι το κλείσιμο στο Κάνσας. Έχει να κάνει με το όραμα της Beyonce, την ανάμειξή της σε κάθε aspect της παραγωγής, τη δημιουργικότητά της και την πρόθεσή της να τελειοποιήσει την τέχνη της.

Η tour είχε συνολικά εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο του κοινού και του Τύπου και δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον για να εκφράσουν την ελευθερία τους και να μοιραστούν τη χαρά τους περισσότεροι από 2, εκατομμύρια fans.

Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  • Φόνισσα
  • Silent Night (Σιωπηλή Οργή)
  • All Fun and Games (Παιχνίδια Θανάτου)
  • Napoleon (Ναπολέων)
  • Wish (Ευχή)
  • The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών)
  • Talk to Me (Μίλα Μου)
  • ΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ