Το Saw X παίζει από σήμερα στους κινηματογράφους της Ελλάδας | Όλες οι πρεμιέρες

Σήμερα έχει Saw X και The Creator!
28 Σεπτεμβρίου 2023 11:12
Το Saw X παίζει από σήμερα στους κινηματογράφους της Ελλάδας | Όλες οι πρεμιέρες

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και αυτές που συνεχίζουν να παίζουν. Από σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να απολαύσετε το Saw X, ενώ έρχεται και το The Creator με πρωταγωνιστή τον John David Washington.

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:

Saw X

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων. Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

The Creator (Ο Δημιουργός)

Ο Joshua (Washington), ένας σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του (Chan), επιστρατεύεται για να βρει και να σκοτώσει τον Δημιουργό, τον μόνιμα ασύλληπτο αρχιτέκτονα ενός προγράμματος Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει κατασκευάσει ένα μυστηριώδες όπλο με τη δύναμη όχι μόνο να τερματίσει τον πόλεμο αλλά και να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ο Joshua μαζί με μία ομάδα από ελίτ μυστικούς πράκτορες θα διανύσουν εχθρικά εδάφη και θα βρεθούν στη σκοτεινή καρδιά μιας περιοχής που κατοικείται από «πλάσματα» Τεχνητής Νοημοσύνης. Εκεί θα ανακαλύψουν πως το θανάσιμο όπλο που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο δεν είναι παρά ένα δημιούργημα Τεχνητής Νοημοσύνης με τη μορφή μικρού παιδιού (Voyles).

Coup de Chance (Γυρίσματα της Τύχης)

Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…


Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

Expend4bles (Oι Αναλώσιμοι 4)

After Everything (After 5: Όλα Μετά)

Mavka: The Forest Song (Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους)

Sick of Myself (Σιχάθηκα τον Εαυτό μου)

Oldboy (4K Επανέκδοση)

My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3)

A Haunting in Venice (Μυστήριο στη Βενετία)

The Inseparables (Οι Αχώριστοι)

Oppenheimer

The First Slam Dunk

The Last Voyage of the Demeter (Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού)

The Nun II

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayem

Ladybug & Cat Noir: The Movie

The Equalizer 3

Gran Turismo

The Amazing Maurice

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Barbie

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Elemental