Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 17/8

Σήμερα έχει Gran Turismo
17 Αυγούστου 2023 13:00
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 17/8

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και αυτές που συνεχίζουν να παίζουν. Από σήμερα, 17 Αυγούστου έχουμε δύο νέες κυκλοφορίες με το Gran Turismo, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το γνωστό παιχνίδι του PlayStation να ξεχωρίζει.

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:

Gran Turismo

Η ταινία Gran Turismo είναι βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία μιας ομάδας αουτσάιντερ– ένας σκληρά εργαζόμενος gamer (Archie Madekwe), ένας πρώην οδηγός αγώνων (David Harbour), και ένας ιδεαλιστής παράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Orlando Bloom). Οι τρεις τους μαζί ρισκάρουν τα πάντα για να διακριθούν στο πιο επίλεκτο άθλημα στον κόσμο. Η ταινία Gran Turismo είναι μια συγκλονιστική, συναρπαστική, γεμάτη δράση ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν είσαι γεννημένος για κάτι.

The Little Alien (Η Μικρή Εξωγήινη)

Σε κάποιες κατά τ’ άλλα μοναχικές καλοκαιρινές διακοπές, ο εσωστρεφής Άλαν πείθεται να λειτουργήσει ως ανθρώπινη κεραία για τον παλιό, εμμονικό με τα ΑΤΙΑ γείτονά του, που πιστεύει ότι ένας τεράστιος στόλος εισβολής βρίσκεται καθ’ οδόν. Αλλά αυτό που ανακαλύπτουν δεν είναι ακριβώς ένας τεράστιος στόλος εισβολής. Όταν καταρρέει η ετοιμόρροπη κατασκευή για την κεραία, ο Άλαν σώζεται στο τσακ από ένα μικρό εξωγήινο κορίτσι, τη Μπρίτνεϊ, η οποία κάνει μια σχολική εργασία για την πρωτόγονη ανθρώπινη φυλή. Τώρα, ο Άλαν πρέπει να τη βοηθήσει να γυρίσει στο σπίτι της.

Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  1. Meg 2: The Trench
  2. The Amazing Maurice
  3. Haunted Mansion
  4. Barbie
  5. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One
  6. Richard the Stork & Mystery of the Great Jewel
  7. Indisious: The Red Door
  8. Ruby Gillman, A Teenage Kraken
  9. Indiana Jones and the Dial of Destiny
  10. Elemental