Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 3/8

Σήμερα έχει Meg 2: Η Τάφρος
03 Αυγούστου 2023 12:36
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 3/8

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά και αυτές που συνεχίζουν να παίζουν. Από σήμερα, 3 Αυγούστου έχει πρεμιέρα η νέα ταινία του Jason Statham, το Meg 2: Η Τάφρος.

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:

Meg 2: The Trench (Meg 2: Η Τάφρος)

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για το απόλυτο κύμα αδρεναλίνης, το Meg 2: Η Τάφρος, μια εντυπωσιακή ταινία που θα επισκιάσει το blockbuster του 2018, θα μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο! Βουτήξτε σε αχαρτογράφητα νερά μαζί με τους τοπ ηθοποιούς δράσης, τον Τζέισον Στέιθαμ και τον Γου Τζινγκ και ακολουθήστε τους καθώς ηγούνται μιας παράτολμης αποστολής εξερεύνησης των βαθύτερων σημείων του ωκεανού. Μια καταστρεπτική για την αποστολή τους επιχείρηση εξόρυξης θα προκαλέσει το χάος και θα τους αναγκάσει να αγωνιστούν -άνισα- για την επιβίωσή τους. Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωές μας μάχονται γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και αδίστακτους ανθρώπινους εχθρούς του περιβάλλοντος και έτσι, θα πρέπει να τρέχουν, να σκέφτονται και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους! Βυθιστείτε στην πιο ανατριχιαστική κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς, το Meg 2: Η Τάφρος, όπου τα βάθη του ωκεανού μπορούν να συγκριθούν μόνο με μια -τεραστίων διαστάσεων- τρομερά συναρπαστική περιπέτεια!

Παίζουν οι Jason Statham, Cliff Curtis, Jing Wu, Sienna Guillory και Skyler Samuels.

The Amazing Maurice (Ο Απίθανος Μορίς)

Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάλει λεφτά.

Μαζί με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, οδηγεί μια ομάδα αρουραίων από πόλη σε πόλη προσποιούμενος εισβολή αρουραίων! Λειτουργεί τέλεια - μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη τους.

Μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων, εμπνευσμένη από το παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο Αυλητής του Χαμελίν», από τους δημιουργούς των «Σρεκ», «Αλαντίν», «Ο Ρατατούης» και «Εγώ, ο Απαισιότατος»,

Βασισμένη, σε ένα από τα εξαιρετικά δημοφιλή μυθιστορήματα "Δισκόκοσμος" του Σερ Τέρι Πράτσετ, του συγγραφέα με περισσότερα από 90 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως, σε πωλήσεις.

Nos Cérémonies (Σημάδια του Καλοκαιριού)

Ένα θανατηφόρο ατύχημα και μια θαυματουργή ανάσταση που μετατρέπεται σε κατάρα, συνθέτουν μια φανταστική, σκοτεινή και σουρεαλιστική ιστορία ενηλικίωσης που εξερευνά τα όρια της αδερφικής αγάπης και του καλοκαιρινού έρωτα. Από τα διαμάντια της Εβδομάδας Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών 2022. (2022 | Σιμόν Ριτ)

Les Miens (Οι Δικοί μου)

Ο Μουσά τρυφερός, αλτρουιστής και πάντα παρών για την οικογένεια του βλέπει το γάμο του να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Ένα ατύχημα και ένα χτύπημα στο κεφάλι θα τον "απελευθερώσει" επιτρέποντάς  του να εκφράσει τα πραγματικά συναισθήματά του χωρίς να σκέφτεται πριν μιλήσει, φέρνοντάς τα πάνω-κάτω στις οικογενειακές του σχέσεις, εκτός από αυτή με τον αδερφό του Ριάντ.


Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  • About My Father (Μπαμπάς να σου Πετύχει...)
  • Haunted Mansion (Στοιχειωμένο Αρχοντικό)
  • Barbie
  • Cobweb (Άκου τη Μαμά)
  • Jeanne du Barry (Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά)
  • Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο)
  • Cobweb
  • Insidious: The Red Door (Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα)
  • Indiana Jones and the Dial of Destiny (Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου)
  • Elemental (Στο Στοιχείο τους)
  • The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα)