Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιούλιος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
28 Ιουνίου 2023 14:38
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιούλιος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Ιουλίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιχνίδια. Από τις αρχές του μήνα θα μπορείτε να απολαύσετε cult ταινίες όπως το Terminator 3, το Mamma Mia! Και το Gone Girl, ενώ μέσα στον Ιούλιο θα κάνει πρεμιέρα το 2ο μέρος από την 3η σεζόν του The Witcher.

Επίσης, έρχεται το Bird Box Barcelona, η 5η σεζόν του επιτυχημένου ριάλιτι, Too Hot To Handle, ενώ θα δείτε και τη συνέχεια του The Lincoln Lawyer.

Τα Highlights του Netflix για τον Ιούλιο:


The Witcher (Season 3 – Volume 2) | 27 Ιουλίου

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).

Bird Box Barcelona | 14 Ιουλίου

Η περίληψη αναφέρει ότι μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό αναγκάζοντας όλους όσους την βλέπουν να αφαιρούν την ίδια τους τη ζωή. Το Bid Box Barcelona επικεντρώνεται στον Sebastian και στην μικρή του κόρη, την Anna, οι οποίοι πρέπει να επιβιώσουν στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Ωστόσο, καθώς βρίσκουν και άλλους επιζώντες θα πρέπει να κατευθυνθούν σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Εκεί, τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απειλή.

Στο “Barcelona” θα δείτε τους Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro with Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner και Leonardo Sbaraglia.

Too Hot To Handle (Season 5) | 14 Ιουλίου

“Είναι επίσημο… περισσότεροι ελεύθεροι έρχονται σύντομα. Το Too Hot To Handle θα επιστρέψει για 5η σεζόν!” Αυτά δήλωσε πρόσφατα στο Netflix και αν έχετε παρακολουθήσει το ριάλιτι σίγουρα ξέρετε τι να περιμένετε. Στο θέρετρο της LANA (της ψηφιακής βοηθού παντογνώστριας του ριάλιτι σόου του Netflix) οι κανόνες είναι λίγο-πολύ γνωστοί: απαγορεύονται τα φιλιά, τα πιασίματα και κάθε μορφής σεξουαλικής πράξης καθώς ρισκάρουν να χάσουν το βραβείο, το οποίο φτάνει τα $200.000 δολάρια.

They Cloned Tyrone | 21 Ιουλίου

Μία σειρά ανεξήγητων γεγονότων ωθεί ένα απίθανο τρίο στα ίχνη μιας μοχθηρής κυβερνητικής συνωμοσίας.

Ο σκηνοθέτης Juel Taylor βοήθησε και στο σενάριο, μαζί με τον Tony Rettenmaier. Επίσης, πρωταγωνιστούν οι Jamie Foxx, John Boyega, Teyonah Parris, Kiefer Sutherland, J. Alphonse Nicholson, David Alan Grier, Joshua Mikel, Tamberla Perry, Jason Burkey, Robert Tinsley, Shiquita James, Myrom Kingery, David Shae και Austin Freeman.

The Lincoln Lawyer (Season 2 – Volume 1) | 6 Ιουλίου

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Λος Άντζελες επιστρέφει και οι πρώτες πληροφορίες λένε: Ένας αντισυμβατικός ιδεολόγος, εκτελεί το δικηγορικό του καθήκον από το πίσω κάθισμα της Λίνκολν του, καθώς αναλαμβάνει μεγάλες και μικρότερες υποθέσεις σε όλο το Λος Άντζελες. Από τη σειρά των best seller μυθιστορημάτων του καταξιωμένου συγγραφέα Michael Connelly, η 2η σεζόν βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο της σειράς "Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν", με τίτλο "Ο πέμπτος μάρτυρας".

Στον 2ο κύκλο θα δείτε φυσικά για άλλη μια φορά τον Manuel Garcia-Rulfo στο ρόλο του δικηγόρου, ενώ επιστρέφει κανονικά και η Neve Campbell ως Maggie McPherson. Επίσης, θα βρίσκονται οι Becki Newton ως Lorna, Jazz Raycole ως Izzy, Angus Sampson ως Cisco, καθώς και οι Krista Werner, Ntare Guma και Mbaho Mwine. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Christopher Gorham δε θα επιστρέψει στο ρόλο του Trevor Elliot.

Το μέρος 1 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου, ενώ το μέρος 2 στις 3 Αυγούστου αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.


1 Ιουλίου

Terminator 3: Rise of the Machines

Gone Girl

Mamma Mia!

2 Ιουλίου

Love Is Blind: Brazil (Season 3 – Reunion)

3 Ιουλίου

Unknown: The Lost Pyramid

4 Ιουλίου

The King Who Never Was (Limited Series)

Tom Segura: Sledgehammer

5 Ιουλίου

Back to 15 (Season 2)

My Happy Marriage (Season 1)

WHAM!

6 Ιουλίου

Deep Fake Love

Cash

The Lincoln Lawyer (Season 2 – Volume 1)

7 Ιουλίου

SCREAM

Fatal Seduction (Season 1)

Hack My Home (Season 1)

The Out-Laws

Seasons

10 Ιουλίου

StoryBots: Answer Time (Season 2)

Unknown: Killer Robots

11 Ιουλίου

Nineteen to Twenty (Season 1)

12 Ιουλίου

Mr. Car and the Knights Templar

Record of Ragnarok (Season 2 – Part 2)

Oxenfree II: Lost Signals (Mobile Game – Android και iOS)

Quarterback (Season 1)

13 Ιουλίου

Burn the House Down (Season 1)

Sonic Prime (Season 2)

Sonic Prime Dash (Mobile Game – iOS και Android)

Survival of the Thickest (Season 1)

14 Ιουλίου

Bird Box Barcelona

Five Star Chef (Season 1)

Love Tactics 2

Too Hot To Handle (Season 5)

15 Ιουλίου

Top Gun

Country Queen (Season 1)

Kohrra (Season 1)

17 Ιουλίου

Unknown: Cave of Bones

18 Ιουλίου

Don’t Breathe 2

19 Ιουλίου

The (Almost) Legends

The Deepest Breath

20 Ιουλίου

Supa Team 4 (Season 1)

Sweet Magnolias (Season 3)

21 Ιουλίου

Venom 2

They Cloned Tyrone

Sintonia (Season 4)

The Queen’s Gambit Chess (Mobile Game – Android και iOS)

25 Ιουλίου

Escape Room: Tournament of Champions

26 Ιουλίου

Baki Hanma (Season 2 – Part 1)

Missing: The Lucie Blackman Case

27 Ιουλίου

Happiness for Beginners

Paradise

Today We’ll Talk About That Day

The Dragon Prince (Season 5)

The Murderer

The Witcher (Season 3 – Volume 2)

28 Ιουλίου

A Perfect Story (Limited Series)

Captain Fall (Season 1)

D.P. (Season 2)

The Tailor (Season 2)

29 Ιουλίου

The Uncanny Counter (Season 2)

31 Ιουλίου

Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy (Season 2)