Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάιος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
28 Απριλίου 2023 11:50
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάιος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Μαΐου, με καινούργιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Από τις αρχές του μήνα θα μπορείτε να απολαύσετε τη νέα ιστορία του Bridgerton και πιο συγκεκριμένα της βασίλισσας Charlotte, ενώ θα δείτε και την Κλεοπάτρα, ένα νέο ντοκιμαντέρ που έρχεται από την Jada Pinkett Smith.

Μέσα στο Μάιο θα παίξει και η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Arnold Schwarzenegger με τίτλο Fubar, αλλά θα δείτε και ένα κορεάτικο σόου που θέλει να γίνει το επόμενο μεγάλο “hit” της υπηρεσίας. Ο λόγος γίνεται για το Black Knight που διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον. Αξίζει να αναφερθεί, ότι θα κάνει πρεμιέρα και το The Mother με την Jennifer Lopez ως μία φονική δολοφόνος που βγαίνει από την παρανομία.

Τα Highlights του Netflix για τον Μάιο:


Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Μίνι Σειρά) | 4 Μαΐου

Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο prequel του Bridgerton.

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια, σε σκηνοθεσία Tom Verica, ο οποίος έχει δουλέψει στα How to Get Away with Murder, American Dreams και Zodiac, ενώ το σενάριο για ένα επεισόδιο έγραψε η Shonda Rhimes του Grey’s Anatomy.

Πρωταγωνιστούν οι India Amarteifio, Eric Tiede, Freddie, Golda Rosheuvel, Michelle Fairley, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Corey Mylchreest και άλλοι.

Queen Cleopatra (Σειρά Ντοκιμαντέρ) | 10 Μαΐου

Από την εκτελεστική παραγωγό Jada Pinkett Smith έρχεται μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά τις ζωές επιφανών και εμβληματικών βασιλισσών της Αφρικής. Αυτή η σεζόν θα παρουσιάσει την Κλεοπάτρα, την πιο διάσημη, ισχυρή και παρεξηγημένη γυναίκα στον κόσμο - μια τολμηρή βασίλισσα της οποίας η ομορφιά και οι έρωτες έφτασαν να επισκιάσουν το πραγματικό της πλεονέκτημα: τη διάνοιά της.

Η κληρονομιά της Κλεοπάτρας υπήρξε αντικείμενο πολλών ακαδημαϊκών συζητήσεων, οι οποίες συχνά αγνοήθηκαν από το Hollywood. Τώρα η σειρά μας επανεκτιμά αυτό το συναρπαστικό μέρος της ιστορίας της.

Η Κλεοπάτρα του Netflix είναι σε παραγωγή της Jada Pinkett Smith (σύζυγος του Will Smith) και θα απαρτίζεται από 4 επεισόδια των 45 λεπτών.

Black Knight (Νέα Σειρά) | 12 Μαΐου

Το Netflix θέλει το Black Knight, το επερχόμενο σόου του, να είναι το επόμενο μεγάλο “hit” ύστερα από τις πολλές κορεάτικες σειρές του που γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία.

Η επίσημη σύνοψή του λέει τα εξής: Σε ένα δυστοπικό μέλλον ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Cho Ui-seok, Shin Yeon-ju και Kim Hyun-deok, ενώ μεταξύ άλλων θα δείτε τους Kim Woo-bin, Song Seung-heon, Kang You-seok και Esom.

The Mother (Νέα Ταινία) | 12 Μαΐου

Σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez ως μία φονική δολοφόνος που βγαίνει από την παρανομία. Εκείνη θα προσπαθήσει να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ θέλει παράλληλα να ξεφύγει από κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Η σκηνοθεσία είναι της Niki Caro (Mulan), ενώ το cast περιλαμβάνει και τους Joseph Fiennes, Omari Hardwick και Gael García Bernal.

Η σύνοψη του The Mother: Ενώ καταδιώκεται από επικίνδυνους εχθρούς, μια πληρωμένη δολοφόνος βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που άφησε πριν από χρόνια.

McGregor Forever (Σειρά Ντοκιμαντέρ) | 17 Μαΐου

Ο Conor McGregor, ο πρώην πρωταθλητής δύο κατηγοριών του UFC και μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες στον κόσμο των μικτών πολεμικών τεχνών θα παίξει σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα απαρτίζεται από 4 επεισόδια.

Ο McGregor είχε δηλώσει πρόσφατα ότι αυτό το ντοκιμαντέρ είναι το μοναδικό μέρος για να ακούσετε την αληθινή του ιστορία, η οποία μόλις τώρα αρχίζει.

Fubar (Νέα Σειρά) | 25 Μαΐου

“Οι ήρωες δεν βγαίνουν στη σύνταξη. Φορτίζουν τις μπαταρίες τους. Ο Arnold Schwarzenegger πρωταγωνιστεί στην πρώτη του σειρά!”.

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το Fubar είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά του Arnold Schwarzenegger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio. Showrunner εδώ είναι ο Nick Santora που ήταν παραγωγός στο Prison Break.


1 Μαΐου

Zola

Joe Bell

The Blair Witch Project

The Eye

2 Μαΐου

Love Village (Season 1

The Tailor (Season 1)

3 Μαΐου

Jewish Matchmaking (Season 1)

4 Μαΐου

Larva Family (Season 1)

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Limited Series)

Sanctuary (Season 1)

8 Μαΐου

Spirit Rangers (Season 2)

Hannah Gadsby: Something Special (2023)

10 Μαΐου

Dance Brothers (Season 1)

Missing: Dead or Alive? (Season 1)

Queen Cleopatra (Season 1)

11 Μαΐου

Royalteen: Princess Margrethe

Ultraman (Season 3)

12 Μαΐου

Black Knight (Season 1)

Mulligan (Season 1)

Queer Eye (Season 7)

The Mother

16 Μαΐου

Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me

17 Μαΐου

Faithfully Yours

Fanfic

McGregor Forever (Limited Series)

Rhythm + Flow France (Season 2)

Working: What We Do All Day (Season 1)

18 Μαΐου

Kitti Katz (Season 1)

XO, Kitty (Season 1)

Yakitori: Soldiers of Misfortune (Season 1)

19 Μαΐου

Muted (Season 1)

Kathal – A Jackfruit Mystery

Selling Sunset (Season 6)

Young, Famous & African (Season 2)

22 Μαΐου

The Creature Cases (Chapter 3)

23 Μαΐου

MerPeople

Victim/Suspect

Wanda Sykes: I’m An Entertainer

24 Μαΐου

Hard Feelings

The Parisian Agency: Exclusive Properties (Season 3)

The Ultimatum: Queer Love (Season 1)

25 Μαΐου

FUBAR

26 Μαΐου

Barbecue Showdown (Season 2)

Blood & Gold

Turn of the Tide (Season 1)

30 Μαΐου

I Think You Should Leave with Tim Robinson (Season 3)