Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Απρίλιος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
28 Μαρτίου 2023 09:18
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Απρίλιος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Μαρτίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά και stand ups για όλα τα γούστα. Ο Απρίλιος αρκετό νέο περιεχόμενο, από τους Mighty Morphin Power Rangers, μέχρι το The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, το Part 2 της 2ης σεζόν του Firefly Lane, τη συνέχεια του Welcome to Eden και πολλά άλλα.

Τα Highlights του Netflix για τον Απρίλιο:

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always | 19 Απριλίου

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος".

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

Στο ρόλο της Ροζ Ranger για την reunion ταινία θα είναι η Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger θα υποδυθεί ξανά ο Walter Emanuel Jones, μαζί με τον αρχικό Μπλε Ranger του David Yost. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger ονόματι "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), μαζί με τον Johnny Yong Bosch (2ο Μαύρο Ranger) και την Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger).

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson ως Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die | 14 Απριλίου

Στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά Edward, ο Uhtred του Beddanburg και οι σύντροφοί του ταξιδεύουν σε ένα διαλυμένο βασίλειο με την ελπίδα να ενώσουν επιτέλους την Αγγλία. Προετοιμαστείτε για επικές μάχες και τη συνέχεια της ιστορίας αυτόν τον Απρίλιο, μέσα από μία δίωρη ταινία, που έχει αναλάβει ο Ed Bazalgette, ενώ η Martha Hillier έγραψε το σενάριο.

Welcome to Eden (Season 2) | 21 Απριλίου

Η ιστορία έχει ως εξής: η Zoa και άλλοι τέσσερις νέοι, δραστήριοι στα social media και ελκυστικοί άνθρωποι είναι καλεσμένοι σε ένα πριβέ πάρτι, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Διοργανωτής είναι μία καινούργια εταιρία αλκοόλ και έτσι θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι που ζει κάποιος μόνο μία φορά στη ζωή του. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το παραδεισένιο νησί, δεν είναι αυτό που πραγματικά δείχνει.

Στην 1η σεζόν είδαμε τους Amaia Salamanca, Begoña Vargas, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Ana Wagener, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez και Albert Baró.

Firefly Lane (Season 2 – Part 2) | 27 Απριλίου

Κανένα εμπόδιο δεν μπαίνει ανάμεσα στην παντοτινή φιλία της Κέιτ και της Τάλι. Μήπως, όμως, υπάρχει ένα μυστικό που θα τις χωρίσει για πάντα;

Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών Πυγολαμπίδων Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές για 30 χρόνια; Την απάντηση θα τη δώσει αυτή η σεζόν. Πριν από αυτό όμως, η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της από την αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το σόου είναι βασισμένο από το ομώνυμο best-selling βιβλίο της Kristin Hannah, που κυκλοφόρησε το 2008.

Sweet Tooth (Season 2) | 27 Απριλίου

Καθώς ένα θανατηφόρο νέο κύμα των Αρρώστων έρχεται, ο Gus και μια ομάδα άλλων υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον στρατηγό Abbot (Neil Sandilands) και τους Last Men. Επιδιώκοντας να εδραιώσει την εξουσία του βρίσκοντας μια θεραπεία, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά ως τροφή για τα πειράματα του αιχμάλωτου Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος τρέχει να σώσει τη μολυσμένη σύζυγό του Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus δέχεται να βοηθήσει τον Dr. Singh, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι στην καταγωγή του και στον ρόλο της μητέρας του Birdie (Amy Seimetz) στα γεγονότα που οδήγησαν στο The Great Crumble.

Έξω από το Καταφύγιο, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez ) συνεργάζονται για να απελευθερώσουν τα υβρίδια, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί καθώς τα μυστικά του Jepperd έρχονται στο φως. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν την πιθανότητα λύτρωσης στο παρόν, ο Gus και η οικογένεια που βρήκε βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με τον Abbot και τις κακές δυνάμεις που θέλουν να τους εξαφανίσουν μια για πάντα.


1 Απριλίου

The Mist

Death Proof

2 Απριλίου

War Sailor (Limited Series)

4 Απριλίου

Mo’Nique: My Name is Mo’Nique (2023)

The Signing (Season 1)

5 Απριλίου

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

6 Απριλίου

Beef (Season 1)

IRL – In Real Love (Season 1)

The Nutty Boy (Season 2)

7 Απριλίου

Chupa

Oh Belinda

Kings of Mulberry Street: Let Love Reign

Thicker Than Water

Transatlantic (Limited Series)

8 Απριλίου

Hunger

10 Απριλίου

CoComelon (Season 8)

12 Απριλίου

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (Limited Series)

CELESTE BARBER Fine, Thanks

Operation: Nation

Smother-in-Law (Season 2)

13 Απριλίου

Florida Man (Season 1)

Obsession (Limited Series)

The Boss Baby: Back in the Crib (Season 2)

14 Απριλίου

Phenomena

Queenmaker (Season 1)

Queens on the Run

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

15 Απριλίου

The Real Housewives of Beverly Hills

Doctor Cha (Season 1)

17 Απριλίου

Oggy Oggy (Season 2)

18 Απριλίου

How to Get Rich

Longest Third Date

19 Απριλίου

Chimp Empire

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

20 Απριλίου

Ex-Addicts Club (Season 1)

The Diplomat (Season 1)

Tooth Pari: When Love Bites (Season 1)

21 Απριλίου

A Tourist’s Guide to Love (2023)

Chokehold

Indian Matchmaking (Season 3)

One More Time

Rough Diamonds (Season 1)

Welcome to Eden (Season 2)

22 Απριλίου

Nobody

Ada Twist, Scientist (Season 4)

25 Απριλίου

John Mulaney: Baby J

26 Απριλίου

Kiss, Kiss

Love After Music (Season 1)

The Good Bad Mother (Season 1)

Workin Moms (Season 7)

27 Απριλίου

Firefly Lane (Season 2 – Part 2)

Sharkdog (Season 3)

Sweet Tooth (Season 2)

The Nurse (Season 1)

28 Απριλίου

AKA

King of Collectibles: The Goldin Touch (Season 1)

Wave Makers (Season 1)