Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 4/11

Eternals και Last Night in Soho ξεχωρίζουν αυτή τη βδομάδα
04 Νοεμβρίου 2021 09:30
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 4/11

Μπήκαμε αισίως στον Νοέμβριο, τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να πάμε σινεμά! Αυτήν την εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα αρκετές ταινίες στους κινηματογράφους της χώρας μας, αλλά αυτές που ξεχωρίζουν είναι χωρίς αμφιβολία τα Etermals και Last Night in Soho.

 

Eternals

Η ταινία “Eternals" των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας Avengers: Endgame, μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants. Τη σκηνοθεσία των "Eternals” έχει αναλάβει η βραβευμένη με Όσκαρ, Chloé Zhao (Nomadland).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Black Knight), και Barry Keoghan (Druig).

Last Night In Soho (Συνέβη στο Σόχο)

Το “Last Night in Soho” με την Anya Taylor-Joy του Queen's Gambit είναι με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, τέρμα ψυχεδελικό. Η πλοκή του φιλμ ακολουθεί την Sandy (Thomasin Mackenzie) ένα νεαρό κορίτσι που τρελαίνεται για τον κόσμο της μόδας, καταφέρνει μυστηριωδώς να ταξιδέψει στα '60s και να συναντήσει το ίνδαλμά της, μια τραγουδίστρια. Όμως το Λονδίνο των '60s μοιάζει κάπως διαφορετικό από κοντά και αρχίζει να ξετυλίγεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό από όσα τα φανταχτερά νέον φώτα και τα πολύχρωμα ρούχα φανερώνουν.

Red Notice

Το Red Notice που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο Netflix, έρχεται και στους κινηματογράφους από σήμερα, με πρωταγωνιστές τους Gal Gadot, Ryan Reynolds και Dwayne "The Rock" Johnson. Ο Κόκκινος Συναγερμός της Ίντερπολ είναι μια παγκόσμια ειδοποίηση για την αναζήτηση και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Όταν όμως μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον κορυφαίο πράκτορα του FBI (Τζόνσον) με δύο αντίπαλους εγκληματίες (Γκαντότ και Ρέινολντς), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Rawson Marshall Thurber (Skyscraper).

Peter Rabbit 2: The Runaway (Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το Σκασε)

To Peter Rabbit 2: The Runaway του Will Gluck, είναι το 2ο φιλμ πάνω στον ομώνυμο χαριτωμένο λαγό που έπλασε ως φιγούρα η Beatrix Potter. Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2018 κατάφερε πάνω από $350 εκατομμύρια παγκοσμίως και στο sequel οι Thomas, Bea, αλλά και τα κουνέλια έχουν γίνει μια οικογένεια. Στο cast της ταινίας συμμετέχουν οι: Margot Robbie (Flopsy), Elizabeth Debicki (Mopsy), Rose Byrne (Bea), Daisy Ridley (Cotton-Tail), Domhnall Gleeson (Thomas) και James Corden (Peter Rabbit).

Charter (Το Ταξίδι)

Μετά από ένα διαζύγιο, η Alice δεν έχει δει τα παιδιά της εδώ και δύο μήνες καθώς περιμένει την ετυμηγορία της επιμέλειας. Όταν ο γιος της της τηλεφωνεί στη μέση της νύχτας, η Alice αναλαμβάνει δράση, “απαγάγοντας” τα παιδιά στα Κανάρια Νησιά.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Venom 2 (Venom: Let There Be Carnage) | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

TITANE | Είδος: Θρίλερ

Respect | Είδος: Δράμα

Madres Paralelas (Παράλληλες Μητέρες) | Είδος: Δράμα

DUNE | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

NO TIME TO DIE | Είδος: Περιπέτεια Δράσης

Spirit: Ο Ατίθασος (Μεταγλωττισμένο) | Είδος: Κινούμενα σχέδια

Paw Patrol: Η Ταινία (Μεταγλωττισμένο) | Είδος: Κινούμενα σχέδια