Into the Dark | Ο Clayne Crawford επιστρέφει στην τηλεόραση αυτή την φορά με σειρά τρόμου

Και ο πρώην πρωταγωνιστής του ‘Lethal Weapon’ αναλαμβάνει πια νέο ρόλο
13 Μαρτίου 2019 19:33
Into the Dark | Ο Clayne Crawford επιστρέφει στην τηλεόραση αυτή την φορά με σειρά τρόμου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Clayne Crawford, ο οποίος τέθηκε εκτός του σόου Lethal Weapon του Fox λόγω επιθετικής συμπεριφοράς που επέδειξε απέναντι σε συναδέλφους του, πλέον αποτελεί μέλος του cast της horror ανθολογίας Into the Dark που θα φιλοξενήσει το Hulu.

Το project συνιστά μία παραγωγή της Blumhouse Television και θα απαρτίζεται από δώδεκα επεισόδια με το εκάστοτε να εστιάζει σε μία συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με τον μήνα που θα παίζεται το καθένα από αυτά. Σε εκείνο που θα πρωταγωνιστήσει ο Crawford και θα προβληθεί τον Ιούνιο, την τιμητική της θα έχει η Ημέρα του Πατέρα. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες εν προκειμένω.

Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου που τιτλοφορείται ως “The Body” υπογράφει ο Paul Davis και το κοινό θα το παρακολουθήσει στις 5 Οκτωβρίου. Με έντονα τα στοιχεία της εορταστικής παράδοσης του Halloween και με την όλη δράση να λαμβάνει χώρα στο Los Angeles, εδώ ο Tom Bateman (Murder on the Orient Express, Vanity Fair) θα μας συστηθεί ως ο ‘Wilkes’ ένας έμπειρος εκτελεστής που ολοκληρώνει την κάθε του αποστολή με άψογο επαγγελματικό στυλ. Κάποια μέρα αποφασίζει να μεταφέρει το τελευταίο του θύμα κοινή θέα,  με το σκεπτικό ότι εν όψει των πάρτι μεταμφιεσμένων που γίνεται εκείνη την περίοδο κανείς δεν θα δώσει σημασία πιστεύοντας πως συμμετέχει και εκείνος στο όλο κλίμα. Όμως μία ομάδα δεσποινίδων στρέφει την προσοχή της πάνω του εκδηλώνοντας την έκπληξή τους με την τόσο ρεαλιστική "αισθητική" του άποψη και έτσι αρχίζουν να τον ακολουθούν. Ο άνδρας σύντομα αντιλαμβάνεται ότι η ευκαιρία του να θάψει την σορό κάπου ήσυχα μάλλον έχει κάνει φτερά. Αναγκασμένος εκ των συνθηκών θα φέρει στην επιφάνεια τον αληθινό του εαυτό και οπότε δίνεται το έναυσμα για μία αμείλικτη μάχη επιβίωσης. Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επιπλέον οι: Rebecca Rittenhouse (The Mindy Project, Blood & Oil), Aurora Perrineau (Truth or Dare), David Hull (Crazy Ex-Girlfriend, Insecure), και ο Ray Santiago (Ash vs Evil Dead, Meet the Fockers, In Time).

Στο 2ο επεισόδιο του Into the Dark, δηλαδή το “Flesh & Blood” του Patrick Lussier (My Bloody Valentine, Dracula 2000) προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου, έχει επιστρατευθεί ο Dermot Mulroney (August: Osage County, Shameless, The Wedding Date) ως ο ‘Henry’, ένας ανήσυχος πατέρας που προσπαθεί να βοηθήσει την έφηβη κόρη του, ‘Kimberly’ (Diana Silvers), η οποία υποφέρει από αγοραφοβία και δεν έχει φύγει από το σπίτι από τότε που δολοφονήθηκε η μητέρα της, ένα έγκλημα που ποτέ δεν εξιχνιάστηκε. Η Tembi Locke (Dumb and Dumber To, Eureka) ερμηνεύει την ψυχοθεραπεύτρια της νεαρής. Με φόντο την Ημέρα των Ευχαριστιών, ένα χρόνο μετά τον βίαιο θάνατο της μητέρας της, η κοπέλα από μικροενδείξεις υποπτεύεται ότι βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο μέσα στην ίδια της την κατοικία, όμως δεν μπορεί να φύγει και δεν ξέρει ποιον τελικά να εμπιστευτεί.