Hanna | Το νέο trailer εξερευνά την μεταμόρφωση ενός κοριτσιού στην απόλυτη δολοφόνο

Δίνοντας το έναυσμα για συνταρακτικά συμβάντα
15 Φεβρουαρίου 2019 20:00
Hanna | Το νέο trailer εξερευνά την μεταμόρφωση ενός κοριτσιού στην απόλυτη δολοφόνο

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη action τηλεοπτική μυθοπλασία μυστηρίου Hanna, που αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο θρίλερ του Joe Wright το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2011.

Τότε του cast ηγήθηκε η έφηβη Saoirse Ronan ως ένα κορίτσι που το μεγάλωσε ο πατέρας της ώστε να εξελιχθεί σε μία αμείλικτη εκτελέστρια. Στην πιο μοντέρνα εκδοχή της ιστορίας καθίσταται σαφές πως συντελείται η αρπαγή ενός βρέφους εν ονόματι ‘Hanna’ από τον θάλαμο νεογέννητων ενός νοσοκομείου. Ο Joel Kinnaman (Altered Carbon, House of Cards) μας συστήνεται ως ο ‘Erik’, ο κηδεμόνας της νεαρής, ένας σκληραγωγημένος πρώην μαχητής και μισθοφόρος που ανέθρεψε την μικρή μέσα στην άγρια φύση της Πολωνίας.

Η Mireille Enos (The Catch, The Killing) ερμηνεύει την ‘Marissa’, ένα ικανότατο στέλεχος της CIA που επιβλέπει την έρευνα γύρω από την ‘Hanna’ η οποία σήμερα πια αναγεννιέται μέσω της ηθοποιού Esme Creed-Miles (Dark River, Mister Lonely). Η παραπάνω υπηρέτης του Νόμου κρύβει ένα παλιό, ένοχο μυστικό που σχετίζεται με την νεαρή που κυνηγάει και που εάν φανερωθεί θα ξεκινήσει ένα ντόμινο σοβαρών επιπτώσεων στην καριέρα της.

Οι τοποθεσίες όπου διεξήχθησαν τα γυρίσματα είναι η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως δημιουργός ανέλαβε ο σεναριογράφος του πρωτότυπου φιλμ, David Farr, με την Sarah Adina Smith (Buster’s Mal Heart, Legion, Room 104) να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το Hanna αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 29 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το αντίστοιχο trailer: