Creepshow | Πάρτε μία πρώτη γεύση από το reboot ‘Ιστορίες από την Κρύπτη’ (φωτο)

Οι νεκροί γυρνούν ξανά από την αντιπέρα όχθη για να μας στοιχειώσουν
17 Φεβρουαρίου 2019 21:05
Creepshow | Πάρτε μία πρώτη γεύση από το reboot ‘Ιστορίες από την Κρύπτη’ (φωτο)

Ο παραγωγός ειδικών εφέ της Legendary και δημιουργός Greg Nicotero δημοσίευσε στο Instagram το πρώτο στιγμιότυπο από το Creepshow, το reboot του δημοφιλούς σόου Tales From The Crypt το οποίο στην πρωτότυπη του μορφή είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία από το 1989 μέχρι το 1996.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episode 1 wrapped CREEPSHOW!!!! @shudder @creepshowtv

A post shared by Greg Nicotero (@gnicotero) on

Η περίφημη ανθολογία τρόμου επανέρχεται δριμύτερη στον χώρο του θεάματος αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πιο μοντέρνας της εκδοχής που θα απαρτίζεται από αυτοτελή επεισόδια. Ορισμένες σκηνές γυρίστηκαν στην Atlanta, με αρκετούς ταλαντούχους σεναριογράφους να έχουν επιστρατευτεί στο όλο εγχείρημα και με ένα επεισόδιο να εμπνέεται από την πένα του Stephen King.

Θα απαρτίζεται από τα εξής αυτοτελή επεισόδια: “Survivor Type”, “Silvery Waters of Lake Champlain”, “House of the Head”, “The Companion”, “The Man in the Suitcase”, “All Hallows Eve”, “Night of the Paw”, “Bad Wolf Down”.

Έτσι, την σκηνοθετική κλακέτα θα κρατήσει ένα πλήθος δημιουργών όπως οι: Joe Hill (NOS4A2), Josh Malerman (Bird Box), Joe Lansdale (The Bottoms), Christopher Buehlman (The Lesser Dead), Bruce Jones (The Hitchhiker), John Esposito (The Walking Dead: Webisodes), και ο Rob Schrab (Monster House).

Πίσω από την παραγωγή του Creepshow βρίσκονται οι: The Cartel, Monster Agency Productions, Taurus Entertainment, και η Striker Entertainment.