Chambers | Το Netflix αποκάλυψε την πρεμιέρα ενός νέου σόου υπερφυσικού τρόμου

Καθώς και φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα
26 Μαρτίου 2019 18:06
Chambers | Το Netflix αποκάλυψε την πρεμιέρα ενός νέου σόου υπερφυσικού τρόμου

Το Netflix επισημοποίησε την ημερομηνία κατά την οποία θα κάνει ποδαρικό στην δημοφιλή πλατφόρμα το Chambers, η επερχόμενη σειρά υπερφυσικού τρόμου όπου πρωταγωνιστεί η Uma Thurman.

Η εν λόγω streaming υπηρεσία όμως μεταξύ άλλων έδωσε στην δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες του project για το οποίο ως δημιουργοί αναλαμβάνουν οι Leah Rachel και Akela Cooper. Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια, με το πιλοτικό να το σκηνοθετεί ο Alfonso Gomez-Rejon.

Η υπόθεσή του σόου αφορά την επιζούσα καρδιακής ανακοπής η οποία υπεβλήθη σε εγχείρηση ώστε να αποκτήσει μόσχευμα,  όμως αναρωτιέται έντονα για τον άνθρωπο που ουσιαστικά με τον θάνατό του της έσωσε την ζωή, προσφέροντάς της ένα τόσο πολύτιμο όργανο. Εντούτοις, όσο περισσότερο η ηρωίδα ψάχνει το θέμα τόσο πιο κοντά έρχεται στην αλήθεια για την ξαφνική απώλεια αυτού του δωρητή ενώ αντιλαμβάνεται ότι αρχίζει να παίρνει κάποια από τα ιδιοσυγκρασιακά χαρακτηριστικά του, μερικά από τα οποία είναι ανησυχητικά περίεργα και επικίνδυνα.

Η Thurman ενσαρκώνει την ‘Nancy’, την μητέρα του δωρητή η οποία θα γνωριστεί με το άτομο που θα δεχτεί την καρδιά της κόρης της, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι το παιδί της τελικά ίσως και να μην είναι νεκρό.

Το Chambers έχει οριστεί να αφιχθεί στο Netflix στις 26 Απριλίου του 2019.