True Detective: Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν με την Jodie Foster ξεκίνησαν!

Τώρα περιμένουμε να αποκαλύψει το HBO την ημερομηνία πρεμιέρας
09 Νοεμβρίου 2022 15:29
True Detective: Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν με την Jodie Foster ξεκίνησαν!

Η 4η σεζόν του True Detective βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά και μόλις μάθαμε ότι η σειρά του HBO ξεκίνησε τα γυρίσματά της. Η παραγωγή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ισλανδία, όπου εκεί θα γυριστούν οι σκηνές του True Detective: Night Country, όπως είναι ο τίτλος του 4ου κύκλου.

Στο σόου θα πρωταγωνιστήσει η δις βραβευμένη με Όσκαρ, Jodie Foster (Σιωπή των Αμνών, The Accused), ενώ πλάι της θα βρίσκεται και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του boxing, Kali Reis. Επίσης, θα παίξουν και οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand.

Επίσημο το True Detective: Night Country - Ποιοι θα πρωταγωνιστούν στην 4η σεζόν;

Σύμφωνα με την πλοκή της 4ης σεζόν, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικής παραγωγούς.

Για την ιστορία, το True Detective έκανε ντεμπούτο το 2014 με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson ως δύο ντετέκτιβ που επικεντρωνόντουσαν σε μία υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Λουιζιάνα.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι έχουν περάσει ήδη 3 ολόκληρα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το 3ο μέρος της σειράς. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί το νέο κεφάλαιο στο HBO.