Indiana Jones: Η Disney ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του θρυλικού franchise

Για την streaming υπηρεσία της, το Disney+
09 Νοεμβρίου 2022 12:20
Indiana Jones: Η Disney ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του θρυλικού franchise

Φαίνεται πως μαζί με το Indiana Jones 5 που θα βγει στους κινηματογράφους, η Disney θα φέρει και κάτι άλλο που αφορά το franchise. Συγκεκριμένα, το Variety αναφέρει ότι η εταιρία έχει στα σκαριά την τηλεοπτική σειρά του "Indy", η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Disney+.

Όπως λέει το ρεπορτάζ του εν λόγω site, η Mouse House και η Lucasfilm φαίνεται πως συνομιλούν τον τελευταίο καιρό για μία σειρά που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του γνωστού αρχαιολόγου που τον υποδύεται ο Harrison Ford. Μάλιστα, αυτό τον καιρό γίνονται συναντήσεις με διάφορους σεναριογράφους. Ωστόσο, συνεχίζουν να ψάχνουν τον κατάλληλο που θα μπορούσε να αναλάβει το project.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έγινε γνωστό αν αυτή η σειρά προορίζεται να είναι prequel των ταινιών ή ένα απλό spin-off του franchise, καθώς και άμα συνδέεται έμμεσα με την 5η ταινία του Indiana Jones.

Harrison Ford: “Το Indiana Jones 5 θα σας πάρει τα μυαλά”

Μπορεί ο Ford να έχει τελειώσει με το franchise και η 5η ταινία να είναι η τελευταία του, όμως πηγές λένε, ότι η Disney ερευνά εδώ και πολύ καιρό τρόπους, έτσι ώστε να μπορεί να διατηρήσει το franchise. Αυτό, σημαίνει, ότι εκτός από την εν λόγω σειρά, θα μπορούσε να φέρει και νέες ταινίες.

Όσον αφορά το Indiana Jones 5:

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Indiana Jones 5: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.