The Old Man: Η νέα αστυνομική σειρά του Disney+ για “bingewatch” είναι εδώ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
07 Νοεμβρίου 2022 16:07
The Old Man: Η νέα αστυνομική σειρά του Disney+ για “bingewatch” είναι εδώ

Κυκλοφόρησε η νέα σειρά του FX στο ελληνικό Disney Plus και απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που λατρεύουν τα αστυνομικά θρίλερ. Ο λόγος γίνεται για το The Old Man των Robert Levine και Jonathan E. Steinberg, το οποίο αποτελείται από 7 επεισόδια, που είναι ήδη διαθέσιμα στην streaming υπηρεσία.

Η επίσημη σύνοψη στα ελληνικά αναφέρει τα εξής:

Η σειρά “The Old Man” επικεντρώνεται στον Ντα Τσέις που δραπέτευσε από τη CIA δεκαετίες πριν και έκτοτε ζει κρυμμένος. Όταν καταφθάνει ένας δολοφόνος και προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, ο παλιός πράκτορας μαθαίνει πως για να διασφαλίσει το μέλλον του, πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν τους. Ο Υποδιευθυντής Αντικατασκοπείας του FBI καλείται να κυνηγήσει τον Τσέις λόγω της περίπλοκης προϊστορίας του με τον φυγά.

Το μεγάλο cast του The Old Man:

Στο The Old Man, εκτός από τον Jeff Bridges ως πρώην κατάσκοπο της CIA, παίζουν και οι John Lithgow ως Harold Harper, E. J. Bonilla ως Raymond Waters, Bill Heck ως Johnny Kohler/Dan Chase, Leem Lubany ως Belour Hamzad, Alia Shawkat ως Angela Adams, Gbenga Akinnagbe ως Julian Carson και Amy Brenneman ως Zoe McDonald.

Η σειρά του FX αποτελείται από 7 επεισόδια που ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2022. Όλα τα επεισόδια είναι τώρα διαθέσιμα μέσα από το ελληνικό Disney+.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί.