O ράπερ Takeoff που έπεσε νεκρός από πυρά είχε παίξει σε γνωστή σειρά - Δείτε το βίντεο

Είχε εμφανιστεί μαζί με το συγκρότημά του τους Migos
01 Νοεμβρίου 2022 18:37
O ράπερ Takeoff που έπεσε νεκρός από πυρά είχε παίξει σε γνωστή σειρά - Δείτε το βίντεο

Ο γνωστός ράπερ "Takeoff" έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου μετά από έναν καβγά, το πρωί της Τρίτης, ο οποίος ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ήταν το νεαρότερο μέλος του επίσης πασίγνωστου hip hop συγκροτήματος "Migos". 

Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε την είδηση και αποκλειστικές εικόνες από το σημείο της δολοφονίας, ο ράπερ δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι του ή κοντά σε αυτό με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. 

Ωστόσο, ο ράπερ με το πραγματικό όνομα Kirshnik Khari Ball είχε κάνει μια ιδιαίτερη guest εμφάνιση σε μια από τις πιο αγαπημένες και πολυβραβευμένες σειρές του κοινού. 

Η εμφάνιση των Migos με τον Takeoff στο "Atlanta" 

Κι όμως το συγκρότημα των Migos, αποτελούμενο από τους Offset, Quavo και τον Takeoff είχε εμφανιστεί σε μια πασίγνωστη και πολυβραβευμένη σειρά. Συγκεκριμένα είχαν συμμετάσχει στο "Atlanta", τη σειρά που πρωταγωνιστεί και υπογράφει ως δημιουργός ο Donald Glover, που κάποιοι άλλοι μπορεί να τον γνωρίζετε ως "Childish Gambino" -το καλλιτεχνικό του όνομα. 

Εμφανίστηκαν, λοιπόν, στην 1η σεζόν του Atlanta παίζοντας μια φανταστική βερσιόν των εαυτών τους, σε μια σύντομη συνάντηση με τον Darius του Lakeith Stanfield και Alfred του Bryan Tyree Ηenry. 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Tags: