Σώστε την Ομάδα μας: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα σας μάθει «μπαλίτσα» στη νέα σειρά του Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01 Νοεμβρίου 2022 12:09
Σώστε την Ομάδα μας: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα σας μάθει «μπαλίτσα» στη νέα σειρά του Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney Plus έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, αλλά και το trailer από τη νέα πρωτότυπη σειρά “Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ”. Πρόκειται για ένα σόου που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) επιστρέφει σπίτι. Μια καριέρα που τον οδήγησε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τώρα τον πηγαίνει πίσω στο ξεκίνημά του: στο ανατολικό Λονδίνο. Πρόκειται για το μέρος όπου ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του, στην κατηγορία Echo.

Στη σειρά αυτή, ο διάσημος ποδοσφαιριστής γίνεται μέλος της Γουέστγουορντ Μπόις, μιας λαϊκής ομάδας με παιδιά ηλικίας κάτω 14 ετών από το ανατολικό Λονδίνο, που χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια. Η Γουέστγουορντ Μπόις δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι όλη τη σεζόν και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Μπέκαμ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο προκειμένου να σώσει τα παιδιά αυτά.

Με στιγμές ηρωισμού, αλλά και με απογοητεύσεις, με αποτυχίες και εξιλεώσεις, η Γουέστγουορντ Μπόις, οι προπονητές της και οι οικογένειες των μελών της, θα ζήσουν εμπειρίες στη διάρκεια αυτής της σεζόν που δε θα ξεχάσουν ποτέ.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Το Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ θα έρθει παίξει αποκλειστικά στο Disney Plus στις 9 Νοεμβρίου.

Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.