Robert Downey Jr: Έβαλε τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι για το νέο του ρόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και φυσικά έγινε viral στα social media
30 Οκτωβρίου 2022 19:02
Robert Downey Jr: Έβαλε τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι για το νέο του ρόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του πασίγνωστου ηθοποιού Robert Downey Jr., ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει για τον πρώτο του ρόλο από το 2020, βάζοντας τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο αστέρας του Holywood ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο προσεγγίζει τα παιδία του ενώ αυτά σκάλιζαν μια κολοκύθα για το Halloween, για να συνεχίσουν τις χειροτεχνίες…στο κεφάλι του! Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως δε θέλει να φορέσει καπέλο που θα τον κάνει να φαίνεται σα να είναι φαλακρός και αντιθέτως θέλει να ξυρίσει κανονικά τα μαλλιά του για τις ανάγκες του επερχόμενου ρόλου του. Έτσι, στο εν λόγω βίντεο ρωτάει τα παιδιά του αν θέλουν να τον ξυρίσουν και μάλλον μπορείτε να μαντέψετε την απάντηση.

Αμέσως μετά την ερώτηση, το βίντεο κάνει cut σε ένα μοντάζ από την όλη διαδικασία, με τον Robert Downey Jr να ευχαριστεί στο τέλος τον 12 χρόνο γιό του και 7χρόνη κόρη του! Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύρια likes με εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Δείτε το viral βίντεο του Robert Downey Jr στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο λόγος για τη μεταμόρφωση είναι η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Sympathizer. Αν εξαιρέσουμε το Dolittle του 2020, πρόκειται για τον πρώτο ρόλο του ‘Iron Man’ από το Avengers: Endgame του 2019.

Η σειρά θα είναι μια προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου του συγγραφέα Viet Thanh Nguyen που έχει κερδίσει μάλιστα Βραβείο Πούλιτζερ. Το σενάριό της θα ακολουθεί έναν μισό Γάλλο, μισό Βιετναμέζο άνδρα που υπηρέτησε ως κατάσκοπος των κομμουνιστικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.