Με πλάνα από Ελλάδα και Αθήνα το trailer της 3ης σεζόν του Jack Ryan

Η νέα σεζόν της σειράς-υπερπαραγωγής της Amazon επιστρέφει τον Δεκέμβριο
27 Οκτωβρίου 2022 21:56
Με πλάνα από Ελλάδα και Αθήνα το trailer της 3ης σεζόν του Jack Ryan

Ελληνική Αστυνομία, μέλη της ΕΚΑΜ, κατασκοπικά παιχνίδια στην Ελλάδα και ένας επικείμενος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μερικά από τα σκηνικά που θα δουν οι θεατές στην 3η σεζόν του Tom Clancy's Jack Ryan, της σειράς υπερπαραγωγής της Amazon, με πρωταγωνιστή τον John Krasinski (Doctor Strange in the Multiverse of Madness, A Quiet Place). 

Όλα αυτά καθώς η Amazon είχε επιλέξει την Ελλάδα ως έναν από τους βασικούς τόπους γυρισμάτων της νέας σεζόν του "Jack Ryan", καθώς το ταξίδι του υπερκατάσκοπου που ενσαρκώνει ο Krasinski θα τον φέρει και στην χώρα μας. Μια ομάδα Ρώσων εθνικιστών θέλει να επαναφέρει την Σοβιετική Ένωση και θέλουν με ένα πυρηνικό πλήγμα να δημιουργήσουν χάος. Στόχος του Ryan ως κατασκόπου της CIA είναι να σταματήσει αυτά τα σχέδια πριν είναι όλα αργά και ξεσπάσει ένας Παγκόσμιος Πόλεμος, με την αποστολή του να περνάει μέσω Ελλάδας! 

Δείτε το trailer της 3ης σεζόν του Jack Ryan

Το cast της 3ης σεζόν: 

Το cast περιλαμβάνει τους John Krasinski, Wendell Pierce (ως James Greer), Michael Kelly (ως Mike November), Nina Hoss (Homeland) ως Alena Kovac και Betty Gabriel (Get Out) ως Elizabeth Wright. Και η 3η σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια

Που έγιναν τα γυρίσματα

Μέρος των γυρισμάτων της έγινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα σε περιοχές όπως: Βαρβάκειος Αγορά, Μοναστηράκι, Ψυρρή και οδός Αθηνάς. Στην τρίτη σεζόν, ο Jack Ryan κατηγορείται για εμπλοκή σε μια συνωμοσία, ενώ καταζητείται από την CIA και μια ομάδα απατεώνων, αναγκάζεται να διαφύγει και να κρυφτεί, διασχίζοντας την Ευρώπη – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – για ν’ αποτρέψει μια τεράστια παγκόσμια διαμάχη.

Θα συνεχίσει για 4η σεζόν; 

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η 4η σεζόν βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα είναι και η τελευταία του. Τα εναπομείναντα επεισόδια θα στρώσουν το δρόμο για την spinoff σειρά του Jack Ryan με πρωταγωνιστή τον Michael Pena (Narcos: Mexico) και την Abbie Cornish ως Cathy Mueller. 

Πότε είναι η πρεμιέρα; 

Η 3η σεζόν του Tom Clancy's Jack Ryan θα γίνει διαθέσιμη στις 21 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime Video.