Maestro: Πότε θα παίξει το 2ο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντονιστείτε σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα
17 Οκτωβρίου 2022 14:55
Maestro: Πότε θα παίξει το 2ο επεισόδιο της σειράς του Παπακαλιάτη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Maestro, η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μάγεψε με τα πλάνα, την υπόθεση και τη μουσική τους τηλεθεατές την προηγούμενη Πέμπτη, επιστρέφει σε λίγα εικοσιτετράωρα με το 2ο συγκλονιστικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Mega, το 2ο επεισόδιο διάρκειας σχεδόν μιας ώρας θα παίξει την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου στις 22:40. Μάλιστα, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό trailer, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση. Δείτε το παρακάτω:

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Clair De Lune είδαμε:

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Λίγα λόγια για το Maestro:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά 9 επεισοδίων με τίτλο «Maestro». Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Απόλυτα viral η νέα σειρά του Παπακαλιάτη - Οι αντιδράσεις του Twitter  

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Maestro οδεύει και προς τη μεριά του Netflix. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Maestro παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.