Wednesday: Πλοκή, trailers και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά του Tim Burton

Ετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί έρχεται σύντομα στο Netflix
17 Οκτωβρίου 2022 12:07
Wednesday: Πλοκή, trailers και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά του Tim Burton

Η επόμενη μεγάλη τηλεοπτική σειρά του Netflix είναι το Wednesday και έρχεται από τον Tim Burton μέσα στον Νοέμβριο. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα όσα πρέπει για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την άφιξη του σόου.

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί αυτή τη θρυλική χαρακτήρα από την Οικογένεια Άνταμς;

Το κεντρικό πρόσωπο του σόου είναι η Jenna Ortega, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το Scream του 2022, ενώ την είδαμε και στα X, The Fallout και στη σειρά You του Netflix. Εκείνη θα βάλει τα ρούχα της Wednesday Addams και θα τη δούμε να πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore.

Πρόκειται για μία παραγωγή των MGM Studios και έρχεται σε σκηνοθεσία του Tim Burton των Edward Scissorhands, Corpse Bride, Frankenweenie. Αυτή η κωμική σειρά τρόμου θα επικεντρώνεται κυρίως στην Wednesday όταν επιδιώκει να αναπτύξει περισσότερο τις ψυχικές ικανότητές της, μιας και παλεύει να λύσει ένα μυστήριο που βασανίζει την οικογένειά της από πριν γεννηθεί. Όπως λέει το Netflix, το σόου είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Πόσα επεισόδια θα έχει το Wednesday;

Σύμφωνα πάντα με το IMDB, το Wednesday του Netflix θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξει 2η σεζόν.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday παλιότερα, θα βρίσκεται στο σόου και θα παίξει την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα δύο τελευταία trailer.