Sex Education 4η σεζόν: Μια αγαπημένη χαρακτήρας θα έχει λιγότερο χρόνο

Η Emma Mackey μιλάει για τον ρόλο της στην 4η σεζόν
16 Οκτωβρίου 2022 12:22
Sex Education 4η σεζόν: Μια αγαπημένη χαρακτήρας θα έχει λιγότερο χρόνο

Μια λατρεμένη χαρακτήρας του κοινού της σειράς του Netflix, Sex Education, θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην επερχόμενη 4η σεζόν

Ο λόγος για την Emma Mackey που υποδύεται την Maeve Wiley, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Radio Times μίλησε για την επιστροφή της στην 4η σεζόν της "Σεξουαλικής Αγωγής. 

Αποκάλυψε ότι θα έχει αρκετά πολύ μικρότερο ρόλο στην 4η σεζόν, χωρίς όμως να μπαίνει σε λεπτομέρειες ως προς το "γιατί;": 

Θα είναι πολύ γνώριμο. Και θα είναι πιο απλωμένη επειδή έχουμε περισσότερους χαρακτήρες. Δεν είμαι σε αυτή τη σεζόν με τη συνέπεια που είχα παλιά. Αλλά είμαστε προς το τέλος των γυρισμάτων και είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω. Και ναι, θα έχει ενδιαφέρον να δω τι θα συμβεί επειδή ούτε εγώ ξέρω. Το μαθαίνουμε όσο προχωράνε τα γυρίσματα, οπότε θα έχει πλάκα.

Ο περιορισμένος ρόλος της Maeve έρχεται να προστεθεί σε πολλές απώλειες ηθοποιών του cast, που στις προηγούμενες σεζόν αγαπήθηκαν για τους χαρακτήρες τους. 

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της 4ης σεζόν του "Sex Ed" πατώντας εδώ. 

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά την 4η σεζόν του Sex Education μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.