The Walking Dead: Ο "Negan" δεν πίστευε ότι θα είναι μέχρι σήμερα στη σειρά

Δε θα καθόταν για 90+ επεισόδια
12 Οκτωβρίου 2022 09:52
The Walking Dead: Ο "Negan" δεν πίστευε ότι θα είναι μέχρι σήμερα στη σειρά

Ο Jeffrey Dean Morgan αποκάλυψε πόσο καιρό θα έμενε κανονικά ο “Negan” στη σειρά The Walking Dead του AMC. Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να έχει παίξει πλέον σε περισσότερα από 90 επεισόδια, αλλά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα πράγματα δεν ήταν έτσι από την αρχή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του The Walking Dead πάνελ στο New York Comic Con, ο ηθοποιός δήλωσε ότι στη σειρά, ήταν να συμμετέχει για 3 χρόνια. Όπως λέει, είχε υπογράψει για τα Season 7,8 και 9.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Νομίζω ότι αρχικά θα ήταν τρία χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό ήταν το σχέδιο. Είχα μία συζήτηση με τον Scott Gimple (showrunner) και μου είχε πει ότι αν θέλεις να πάρεις μέρος στη σειρά, θα πρέπει να είναι για τουλάχιστον τρία χρόνια. Και εγώ ήμουν σε φάση: Α, μου φαίνεται πολύς καιρός.

Δεν ήξερα ότι 8 χρόνια αργότερα θα ήμασταν ακόμα εδώ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε εδώ και γιορτάζουμε το τέλος αυτού του σόου όπως το ξέρουμε. Είναι απίστευτο. Έγιναν τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι από τότε που γύρισε τη σκηνή στην 6η σεζόν, ο Morgan έχει στις πλάτες του περισσότερα επεισόδια στο The Walking Dead, απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη σειρά έχει εμφανιστεί. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τον έχουμε δει και σε άλλα επιτυχημένα σόου, όπως το Supernatural, το Magic City, το Grey’s Anatomy, το Extant και το The Good Wife.

Για την ιστορία, ο "Negan" θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σύμπαν του The Walking Dead, με το επερχόμενο σόου, The Walking Dead: Dead City, το οποίο θα αποτελείται από 6 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 και θα παίξει πλάι στην Maggie, που υποδύεται η Lauren Cohan.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

The Walking Dead: Αυτές είναι όλες οι νέες σειρές που έρχονται - Δείτε το trailer  

Για περισσότερα νέα σχετικά με το The Walking Dead μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.