Το Netflix έβαλε λουκέτο στο τελευταίο βιντεοκλάμπ και τώρα το κάνει σειρά - Δείτε το trailer

Το "Blockbuster" είναι η νέα κωμική σειρά του Netflix από τους συντελεστές του Brooklyn 99
10 Οκτωβρίου 2022 22:38
Το Netflix έβαλε λουκέτο στο τελευταίο βιντεοκλάμπ και τώρα το κάνει σειρά - Δείτε το trailer

Οι συντελεστές του Brooklyn Nine-Nine επιστρέφουν με το δικό μοναδικό χιούμορ για τη νέα κωμική σειρά "Blockbuster" του Netflix, για την οποία κυκλοφόρησε το επίσημο πρώτο trailer. 

Από το trailer θα καταλάβετε ότι θυμίζει αρκετά το ύφος και τη σκηνοθεσία του Brooklyn 99, ενώ έχει και μια μικρή δόση από "The Office". Εδώ το Netflix επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ μαύρου χιούμορ, καθώς εξιστορεί με χιουμοριστικό και φανταστικό τρόπο την περίπτωση του τελευταίου "Blockbuster" καταστήματος. Πρόκειται για τη γνωστή αλυσίδα βιντεοκλάμπ στις ΗΠΑ, η οποία έβαλε "λουκέτο" το 2014, λόγω της άνθισης του Netflix και των υπόλοιπων streaming υπηρεσιών. 

Ωστόσο, ένα κατάστημα Blockbuster κατάφερε να αντέξει το κλείσιμο της αλυσίδας, το οποίο ανήκει σε έναν ιδιώτη και βρίσκεται στο Bend του Όρεγκον. 

Η ιστορία της σειράς ξεκινάει όταν ο Timmy που τον υποδύεται ο Randall Park, μαθαίνει πως είναι ο υπεύθυνος του τελευταίου καταστήματος της Blockbuster. Έτσι επιστρατεύει τους υπαλλήλους του για να αποτρέψουν το...καράβι από το να βουλιάξει ολοκληρωτικά. Δίπλα στον Park βρίσκεται η Melissa Fumero, που θα γνωρίζετε ως την Amy του Brooklyn 99. 

Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν το cast είναι η μητρική φιγούρα της Connie (Olga Merediz), ο φιλόδοξος σκηνοθέτης Carlos (Tyler Alvarez), το κορίτσι της διπλανής πόρτας Hannah (Madeleine Arthur), η έφηβη Kayla (Kamaia Fairburn) και ο ιδιοκτήτης καταστήματος Percy (J.B. Smoove).

Δείτε στιγμιότυπα και trailer από το "Blockbuster": 

Τη δημιουργία της σειράς ανέλαβε η Vanessa Ramos, η οποία έχει γράψει για το Brooklyn Nine-Nine, ενώ έχει κάνει τη συμπαραγωγή του SuperStore. Το σενάριο επιμελούνται οι: David Caspe (Happy Endings, Black Monday) και Jackie Clarke (Superstore, Happy Endings).

Η 1η σεζόν του Blockbuster θα γίνει διαθέσιμη στις 3 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix. Δείτε το trailer παρακάτω.