Doom Patrol: Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν της σειράς του HBO Max (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα των..."φρικιών"
10 Οκτωβρίου 2022 18:53
Doom Patrol: Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν της σειράς του HBO Max (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser trailer από την 4η σεζόν του Doom Patrol, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, λοιπόν, θα κυκλοφορήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ το 3ο επεισόδιο θα έρθει στις 5 Ιανουαρίου. Τα υπόλοιπα θα παίζονται από τον Ιανουάριο και κάθε εβδομάδα. Έτσι, αναμένεται μέσα στο 2023 να κυκλοφορήσουν έξι επεισόδια της 4ης σεζόν.

Κάθε μέλος του Doom Patrol υπέστη ένα φρικτό ατύχημα που τους χάρισε υπεράνθρωπες ικανότητες αλλά και τους άφησε μέχρι και παραμορφωμένους. Μπορεί να πει κανείς ότι είναι μία ομάδα «φρικιών» που παλεύουν σε έναν πολύ δύσκολο κόσμο. Στη νέα σεζόν, η ομάδα ταξιδεύει απροσδόκητα στο μέλλον και εκεί θα βρεθεί προ εκπλήξεως, μιας και θα έρθουν σε ένα μεγάλο δίλλημα: να σώσουν τη δική τους ευτυχία ή να σώσουν τη μοίρα του κόσμου;

Πρωταγωνιστούν οι “Robotman” aka Cliff Steele (Brendan Fraser), “Negative Man” aka Larry Trainor (Matt Bomer), “Elasti-Woman” aka Rita Farr (April Bowlby), “Crazy Jane” (Diane Guerrero), “Cyborg” aka Victor Stone (Joivan Wade), “Madame Rouge” aka Laura de Mille (Michelle Gomez), ενώ στο cast προστέθηκαν και οι Skye Roberts, Riley Shanahan και Matthew Zuk.

Η 4η σεζόν του Doom Patrol θα ξεκινήσει στο HBO Max στις 8 Δεκεμβρίου. Δείτε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.