Titans: Δείτε το παράξενο και ατμοσφαιρικό βίντεο από την 4η σεζόν

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ
10 Οκτωβρίου 2022 15:24
Titans: Δείτε το παράξενο και ατμοσφαιρικό βίντεο από την 4η σεζόν

Η νέα σεζόν του Titans είναι πιο κοντά από ποτέ και αυτό γιατί το HBO Max έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser από τον 4ο κύκλο. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η 4η σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία μέσα στον Νοέμβριο.

Η 4η σεζόν του Titans θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου με τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ την 1η του Δεκεμβρίου θα έρθει το 3ο επεισόδιο και μετά θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα στο HBO Max. Επίσης, μάθαμε πως θα υπάρξει και ένα μικρό «break» κάποια στιγμή και η σειρά θα επιστρέψει και πάλι με τα τελευταία επεισόδια μέσα στο 2023.

Το teaser βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά για το νέο κεφάλαιο, ενώ παράλληλα βλέπουμε τις λέξεις "Azarath, Metrion και Zenthos", που σίγουρα κάτι θα σας θυμίζουν εάν έχετε παρακολουθήσει το σόου.

Το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Brenton Thwaites ως Nightwing/Dick Grayson, Anna Diop ως Starfire/Kory Anders, Teagan Croft ως Raven/Rachel Roth, Ryan Potter ως Beast Boy/Gar Logan, Conor Leslie ως Wonder Girl/Donna Troy και Joshua Orpin ως Superboy/Conner. Ως νέο μέλος έχουμε και τον Joseph Morgan ως Brother Blood/Sebastian Blood.

Το Titans είναι μια δημιουργία των Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Ο Berlanti είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Arrowverse του CW, η οποία περιλαμβάνει τα Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Batwoman, Superman & Lois, καθώς και το Doom Patrol του HBO Max. Ο Goldsman έγραψε στο παρελθόν το σενάριο για το Batman Forever (1995) του Joel Schumacher και για το Batman & Robin (1997), όπου ο Dick Grayson υποδυόταν τον Chris O'Donnell.

Η 4η σεζόν του Titans θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο HBO Max.