The Last of Us HBO: Η Ellie της σειράς δεν έχει παίξει το παιχνίδι του PlayStation

Αποκαλύπτει τι της είπε η παραγωγή
10 Οκτωβρίου 2022 12:35
The Last of Us HBO: Η Ellie της σειράς δεν έχει παίξει το παιχνίδι του PlayStation

Η Bella Ramsey, η νεαρή ηθοποιός που θα υποδυθεί την Ellie στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Last of Us, αποκάλυψε πως δεν έχει παίξει το παιχνίδι του PlayStation και μάλιστα οι συντελεστές της παραγωγής της πρότειναν να μην το κάνει!

Περνώντας, σε λεπτομέρειες, η Ramsey παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο USA Today, στο πλαίσιο της οποίας αποκάλυψε διάφορες ενδιαφέρουσες παρασκηνιακές λεπτομέρειες, τονίζοντας:

Μετά την πρώτη μου οντισιόν, με ρώτησαν: "το έχεις παίξει;". Απάντησα "όχι" και μου είπαν "να μείνει έτσι".

Βέβαια, η ηθοποιός, η οποία είναι μεταξύ άλλων γνωστή για τη συμμετοχή της στο Game of Thrones, τόνισε ότι έχει δει κάποια πλάνα του παιχνιδιού στο internet.

Παρακολούθησα μερικά gameplay πλάνα στο YouTube για να πάρω μια ιδέα. Γενικά είμαι τρομερά ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία - ήταν πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου. Έκανα γυρίσματα για έναν ολόκληρο χρόνο, ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όταν έχει ζήσει μόνο 19 χρόνια.

Τέλος, η Ramsey αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της, ο Pedro Pascal που θα υποδυθεί τον Joel, της ετοίμασε μια ειδική κάρτα με αφορμή το τέλος των γυρισμάτων.

Ο Pedro μου έγραψε μια μικρή κάρτα στο τέλος, λέγοντας: "Πόσο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι κάτι τόσο τεράστιο και life-changing συνέβη τόσο νωρίς στη δική σου ζωή και τόσο αργά στη δική μου". Νόμιζα ότι ήταν μια πολύ γλυκιά παρατήρηση και συνολικά πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα.

Δείτε το πρώτο trailer της σειράς The Last of Us:

Πληροφορίες για την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Το υπόλοιπο cast του The Last of Us:

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley, ενώ και πρόσωπα των βιντεοπαιχνιδιών θα συμμετέχουν. Συγκεκριμένα η Merle Dandridge θα υποδυθεί την Marlene, ο Jeffrey Pierce (voice actor του Tommy) θα συμμετέχει σε άγνωστο ρόλο και μαζί τους οι "Joel" και "Ellie" των παιχνιδιών, δηλαδή Troy Baker και Ashley Johnson σε επίσης άγνωστους ρόλους.

Το The Last of Us πρόκειται να προβληθεί στο HBO μέσα στο 2023.