Για μεγάλες αποκαλύψεις μας ετοιμάζει το Star Wars: Tales of the Jedi (ΦΩΤΟ)

Η νέα animated Star Wars σειρά έρχεται σύντομα στο Disney+
05 Οκτωβρίου 2022 23:05
Για μεγάλες αποκαλύψεις μας ετοιμάζει το Star Wars: Tales of the Jedi (ΦΩΤΟ)

H Lucasfilm και η Disney κυκλοφόρησαν μια νέα αφίσα για την πολυαναμενόμενη νέα animated σειρά του σύμπαντος του Star Wars, με τίτλο "Tales of the Jedi" από τους παραγωγούς φυσικά των "Star Wars: Rebels", "Star Wars: The Clone Wars" και "Star Wars: Bad Batch". 

Η μίνι σειρά των έξι επεισοδίων θα εστιάσει στις ιστορίες της Ahsoka Tano και του Count Dooku επί την εποχή που ήταν Jedi και έτσι θα δούμε για πρώτη φορά στην οθόνη πως κατέληξε να γίνει ο τρομερός Sith του "Clone Wars". 

Κάθε επεισόδιο του Tales of the Jedi αφηγείται μια σύντομη ιστορία με πρωταγωνιστές Jedi από την εποχή της prequel τριλογίας του Star Wars. Τα έξι επεισόδια χωρίζονται σε δύο "μονοπάτια": το πρώτο ακολουθεί την Ahsoka Tano σε διάφορα σημεία της ζωής της και το άλλο απεικονίζει τον νεαρό Count Dooku πριν πέσει στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης.

Δείτε τη νέα αφίσα: 

Στη σειρά θα δανείσουν τις φωνές τους οι: Liam Neeson (Qui-Gon Jinn), Janina Gavankar, Matt Lanter (Anakin) και Ashley Ecklestein (Ahsoka). Η σειρά προέρχεται από τους δημιουργούς των Star Wars: The Clone Wars και Star Wars: The Bad Batch, με επικεφαλής τον Dave Filoni

Το Star Wars: Tales of the Jedi θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer: