The Walking Dead: Ένα πολύ γνωστό “Zombie” εντοπίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Freddy Krueger εσύ;
05 Οκτωβρίου 2022 11:12
The Walking Dead: Ένα πολύ γνωστό “Zombie” εντοπίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Γ’ Μέρος της 11ης και τελευταίας σεζόν του The Walking Dead έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στην Αμερική με τα δύο πρώτα επεισόδια που έχουν τίτλο “Lockdown” και “A New Deal”. Η θρυλική σειρά του AMC ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία μετά από πολλά χρόνια και το τελευταίο μέρος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα αποτελείται από 8 νέα επεισόδια.

Ωστόσο, το πρώτο επεισόδιο της Κυριακής, επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη για όσους το είδαν, καθώς εντοπίστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον easter egg. Συγκεκριμένα, οι fans εντόπισαν ένα zombie, το οποίο έφερνε πολύ στον θρυλικό Freddy Krueger και αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο, καθώς το επεισόδιο αυτό το σκηνοθέτησε ο Greg Nicotero, ο οποίος είναι τεράστιος θαυμαστής των horror ταινιών και βάζει συχνά πολλά references από γνωστά πρόσωπα του genre.

Έτσι, το "Lockdown" δεν αποτέλεσε εξαίρεση την περασμένη Κυριακή και περιλάμβανε έναν από τους πιο κουλ "Tribute Walkers" του Nicotero μέχρι σήμερα: ένα ζόμπι φτιαγμένο για να μοιάζει με τον Freddy Krueger του Robert Englund!

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

The Walking Dead: Η spinoff σειρά των Maggie και Negan αποκτά ξανά άλλον τίτλο

O Norman Reedus του The Walking Dead θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο του Χόλιγουντ   

Τα επεισόδια του The Walking Dead θα παίζουν κάθε Κυριακή στο AMC, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα φτάσουν στο Netflix.