Jack Ryan 3η σεζόν: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς του John Krasinski

Γυρίστηκε εν μέρει και στην Ελλάδα ο 3ος κύκλος της σειράς του Amazon Prime Video
29 Σεπτεμβρίου 2022 18:42
Jack Ryan 3η σεζόν: Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς του John Krasinski

Μετά από τρία χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, η σειρά "Jack Ryan" με τον John Krasinski επιστρέφει για την 3η σεζόν της.

Η Amazon ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν για τις 21 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσα από το Prime Video, κάτι που σημαίνει ότι η σειρά επιστρέφει 38 μήνες μετά καθώς η 2η σεζόν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. 

 

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους: Wendell Pierce (ως James Greer), Michael Kelly (ως Mike November), Nina Hoss (Homeland) ως Alena Kovac και Betty Gabriel (Get Out) ως Elizabeth Wright.

Και η 3η σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Μέρος των γυρισμάτων της έγινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα σε περιοχές όπως: Βαρβάκειος Αγορά, Μοναστηράκι, Ψυρρή και οδός Αθηνάς. Στην τρίτη σεζόν, ο Jack Ryan κατηγορείται για εμπλοκή σε μια συνωμοσία, ενώ καταζητείται από την CIA και μια παγκόσμια ομάδα απατεώνων, αναγκάζεται να διαφύγει και να κρυφτεί, διασχίζοντας την Ευρώπη – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – για ν’ αποτρέψει μια τεράστια παγκόσμια διαμάχη.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η 4η σεζόν βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα είναι και η τελευταία του. Τα εναπομείναντα επεισόδια θα στρώσουν το δρόμο για την spinoff σειρά του Jack Ryan με πρωταγωνιστή τον Michael Pena (Narcos: Mexico) και την Abbie Cornish ως Cathy Mueller. 

Η 3η σεζόν του Tom Clancy's Jack Ryan θα γίνει διαθέσιμη στις 21 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime Video.