Οι “κλέφτες” του Reservation Dogs θα αποκτήσουν και 3η σεζόν

Τι κι αν ακόμα δεν τελείωσε η 2η σεζόν
23 Σεπτεμβρίου 2022 20:12
Οι “κλέφτες” του Reservation Dogs θα αποκτήσουν και 3η σεζόν

Η 2η σεζόν του Reservation Dogs παίζει αυτό τον καιρό στο Hulu και αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Η σειρά έχει λάβει πολύ καλές κριτικές και όπως όλα δείχνουν, το Hulu δε θα το αφήσει έτσι, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα συνεχιστεί με 3η σεζόν.

Το σόου των Sterlin Harjo και Taika Waititi τα πηγαίνει εξαιρετικά και απαρτίζεται από ένα νεανικό cast και τους Devery Jacobs, D’Pharaoh Woon-A-Tai, Paulina Alexis και Lane Factor ως τέσσερις ιθαγενείς έφηβοι που ζουν στην επαρχία της Οκλαχόμα.

Μετά τον θάνατο του πέμπτου μέλους του crew τους, οι τέσσερις τους αρχίζουν να κλέβουν και να αποταμιεύουν για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, που είναι να ζήσουν στην Καλιφόρνια. Το Hulu έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι το Reservation Dogs θα επιστρέψει για την 3η σεζόν, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2023. Τα νέα αυτά έρχονται πριν από το φινάλε της σεζόν 2 της σειράς, που θα φτάσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη περιγραφή του FX αναφέρει:

Αυτή η κωμωδία ακολουθεί τα κατορθώματα τεσσάρων εφήβων της Οκλαχόμα που κλέβουν και ληστεύουν για να φτάσουν στην εξωτική Καλιφόρνια. Η σειρά σάς προσκαλεί σε έναν εκπληκτικά οικείο και αστείο κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η σειρά προβάλλεται μέσα από το Hulu και αυτή τη στιγμή μπορείτε να παρακολουθήσετε κανονικά την 1η σεζόν και μέσα από το ελληνικό Disney Plus.

Η 2η σεζόν της σειράς προβάλλεται ήδη, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθει το 3ο μέρος. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: