The Devil’s Hour: Η ώρα του διαβόλου (3:33π.μ.) γίνεται σειρά στην Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο
22 Σεπτεμβρίου 2022 20:47
The Devil’s Hour: Η ώρα του διαβόλου (3:33π.μ.) γίνεται σειρά στην Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα θρίλερ σειρά του, The Devil's Hour (Η Ώρα Του Διαβόλου). Το σόου επικεντρώνεται σε μία κοπέλα, η οποία ξυπνάει κάθε βράδυ στις 3:33π.μ. γνωστή και ως «η ώρα του διαβόλου» και της συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα πράγματα.

Η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια έχει δημιουργηθεί από τον Tom Moran και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Jessica Raine (Patrick Melrose), Peter Capaldi (Doctor Who), Nikesh Patel (Starstruck) και Phil Dunster (Ted Lasso). Αξίζει να αναφερθεί πως είναι ένα project της Hartswood Films (Dracula, Sherlock).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Ο Πίτερ Καπάλντι και η Τζέσικα Ρέιν πρωταγωνιστούν σ' αυτό το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ έξι επεισοδίων. Η Λούσι ξυπνάει κάθε βράδυ ακριβώς στις 3:33 π.μ. Τίποτα στη ζωή της δεν βγάζει νόημα για πολύ καιρό. Όμως, οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί έξω, κάπου, στο τέλος μιας σειράς άγριων φόνων.

To The Devil's Hour (Η Ώρα Του Διαβόλου) θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Παρακολουθήστε το πρώτο επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.