Το The Bear έρχεται στο ελληνικό Disney Plus σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις σειρές του FX που έχουν κάνει πάταγο
21 Σεπτεμβρίου 2022 22:43
Το The Bear έρχεται στο ελληνικό Disney Plus σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

To The Bear είναι μια από τις νεότερες σειρές που έχουν κάνει πάταγο έχοντας λάβει θετικότατες κριτικές, ενώ όσοι το είδανε μέχρι τώρα έχουν να μιλούν για αυτό. 

Μέσα από τα social media του ελληνικού Disney+ μαθαίνουμε πως η σειρά του FX θα καταλήξει στον κατάλογο της υπηρεσίας πολύ σύντομα, όπως συμβαίνει πλέον με κάθε σειρά των υπηρεσιών Hulu/FX.

Συγκεκριμένα η δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Jeremy Allen White στο ρόλο ενός σεφ που προσπαθεί με νύχια, δόντια και αίμα να κρατήσει ζωντανό το οικογενειακό σαντουιτσάδικο, θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Disney+ στις 5 Οκτωβρίου με τα πρώτα 8 επεισόδια της.  

Δείτε το trailer του The Bear: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ Greece (@disneyplusgr)

Δημιουργός του σόου είναι ο Christopher Storer του "Ramy" και showrunner η Joanna Calo (BoJack Horseman) Παίζουν επίσης οι: Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas και Abby Elliott.

Στο The Bear, ο White υποδύεται έναν ταλαντούχο σεφ, ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του στο Σικάγο και να τρέξει την οικογενειακή επιχείρηση, ένα συνοικιακό σαντουιτσάδικο, ύστερα από την αυτοκτονία του αδερφού του -τον υποδύεται ο Jon Bernthal. 

Το The Bear θα γίνει διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου στο Disney Plus και η 2η σεζόν του αναμένεται εντός του 2023