Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο trailer από τη σειρά Sonic Prime

Μέσα στο 2022 η πρεμιέρα του
21 Σεπτεμβρίου 2022 08:46
Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο trailer από τη σειρά Sonic Prime

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser βίντεο από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Sonic Prime. Το σόου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την εορταστική περίοδο και πλέον έχουμε μια πιο καλή ματιά από τις περιπέτειες του Sonic και της παρέας του, ενώ βλέπουμε επίσης τον Shadow και τον Doctor Eggman.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Sonic Prime θα αποτελείται από 24 επεισόδια, των οποίων το σενάριο έχουν γράψει οι Justin Peniston, Duncan Rouleau και Omar Spahi. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Brian Drummond, Shannon Chan-Kent, Ashleigh Ball, Vincent Tong, Kazumi Evans, Ian Hanlin, Adam Nurada, Deven Christian Mack και Deven Mack.

Η 3D animated σειρά λαμβάνει χώρα στο ίδιο setting με τα Sonic παιχνίδια και στην παραγωγή βρίσκεται η Man of Action Entertainment, γνωστή για το Ben 10 και τη σειρά του Big Hero 6, με το σόου να περιγράφεται ως μια "περιπέτεια υψηλών οκτανίων" που θα ακολουθεί τον Sonic και τον αγώνα του να σώσει ένα "παράξενο νέο multiverse". Βασικός ανταγωνιστής θα είναι ο Dr. Eggman που απειλεί να καταστρέψει το σύμπαν, ενώ ο Sonic θα πρέπει να σώσει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους φίλους του.

Το Sonic Prime θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο υπόλοιπο του 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.