To Disney Plus θα μπορούσε να κοστίζει παραπάνω, λέει ο πρόεδρος της Disney

Λίγο καιρό μετά την πρώτη αύξηση τιμής στη συνδρομή της υπηρεσίας
15 Σεπτεμβρίου 2022 12:36
To Disney Plus θα μπορούσε να κοστίζει παραπάνω, λέει ο πρόεδρος της Disney

Πρόσφατα το Disney Plus ανακοίνωσε πως αυξάνει την τιμή του συνδρομητικού του πακέτου, η οποία θα εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μαζί με το φθηνό "ad-supported" πακέτο.

Ο πρόεδρος της Disney, Bob Chapek, όμως πιστεύει ότι το εύρος και ο όγκος περιεχομένου που προσφέρει το Disney+ αξίζει αρκετά παραπάνω από την τρέχουσα τιμή της συνδρομής. Σύμφωνα με το Variety, ο Chapek μίλησε στο συνέδριο "Goldman Sachs’ Communacopia + Technology Conference 2022" και αναφέρθηκε στην τιμολογιακή πολιτική του Disney+, το οποίο είχε λανσαριστεί -σύμφωνα με τον ίδιο- σε μια "εξωφρενικά χαμηλή" τιμή των $6.99 πριν από τρία χρόνια. 

"Νομίζω ότι είμαστε πολύ υποτιμημένοι σε σχέση με την αξία που παρέχουμε. Πιστεύουμε ότι οι επιπτώσεις από την αύξηση της τιμής θα είναι αμελητέες. -Bob Chapek, CEO της Disney. 

Το κόστος της συνδρομής του Disney+ στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, θα ανέβει στα $10.99/μήνα και το φθηνό πακέτο με τις διαφημίσεις θα κοστίζει $7.99/ μήνα, επομένως μένει να δούμε πως θα επηρεαστεί και η τιμή του στην χώρα μας. 

Για την ιστορία, το Disney+ στην Ελλάδα κοστίζει €8.99/ μήνα, ενώ αυτές τις μέρες και μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου τρέχει μια προσφορά με την τιμή του πρώτου μήνα στα €1.99. 

Tags: