Θα υπάρξει 4η σεζόν για το Ted Lasso; Ο Jason Sudeikis απαντά στο ενδεχόμενο

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του στα Emmys 2022, ο αστέρας και δημιουργός ανοίχτηκε για τη συνέχεια της σειράς
14 Σεπτεμβρίου 2022 19:50
Θα υπάρξει 4η σεζόν για το Ted Lasso; Ο Jason Sudeikis απαντά στο ενδεχόμενο

Δε χωράει αμφιβολία πως η πιο διάσημη και πολυβραβευμένη -πλέον- κωμική σειρά είναι αυτή του Ted Lasso του Apple TV+ και το απέδειξε για δεύτερη σερί χρονιά στα βραβεία Emmy 2022

Οι θιασώτες του Ted Lasso περιμένουν με αγωνία την 3η σεζόν και δεν κρύβουν πως θα ήθελα να δουν τη σειρά να συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμα και σίγουρα για μια ακόμη σεζόν, πέραν από αυτή που γνωρίζουμε ότι έρχεται. Είναι εφικτό όμως;

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη, ο συνδημιουργός και αστέρας της σειράς, Jason Sudeikis, απάντησε στο ενδεχόμενο μιας 4ης σεζόν του Ted Lasso και η απάντησή του δεν ήταν ενθαρρυντική, αλλά διφορούμενη. 

"Δεν το γνωρίζω. Έχει να κάνει με περισσότερους παράγοντες από εμένα. Η ανταπόκριση στην παράσταση ήταν συγκλονιστική. Έχουμε μια τεράστια ομάδα συγγραφέων. Έχουμε μια τεράστια ομάδα ηθοποιών. Έχουμε μια τεράστια ομάδα ανθρώπων στην παραγωγή και το post-production. Οπότε δεν θα μπορούσα να πω ναι ή όχι. Όσον αφορά την 4η σεζόν, ζητώ συγγνώμη που δεν σας έδωσα μια πιο άμεση απάντηση, γιατί καταλαβαίνω ότι αυτό είναι χρήσιμο για τους τίτλους ειδήσεων".

Δείτε το βίντεο: 

 

Στο cast του Ted Lasso συμμετέχουν επίσης οι:  Hannah Waddingham (Rebecca), Brendan Hunt (Coach Beard), Jeremy Swift (Higgins), Juno Temple (Keeley), Brett Goldstein (Roy), Phil Dunster (Jamie) και Nick Mohammed (Nate). 

Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στις οθόνες μας η 3η σεζόν του Ted Lasso, οπότε υπομονή σε όλους για την επίσημη ανακοίνωση της Apple.