Star Wars: Αυτός είναι ο ηθοποιός του Ezra Bridger στη σειρά Ahsoka

Κόντρα στις επιλογές των fans για την live-action βερσιόν του
12 Σεπτεμβρίου 2022 23:12
Star Wars: Αυτός είναι ο ηθοποιός του Ezra Bridger στη σειρά Ahsoka

Σε μια επιλογή που έρχεται κόντρα στα fan castings όλον αυτόν τον καιρό, λίγο πριν την D23 Expo, ανακοινώθηκε ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ezra Bridger στη σειρά "Ahsoka". Και όχι δεν θα είναι ο Mena Massoud από το remake του "Aladdin" που πολλοί fans ήθελαν. 

Για όσους δεν γνωρίζουνε πρόκειται για έναν εκ των αγαπημένων χαρακτήρων πλέον του Star Wars σύμπαντος που γνωρίσαμε σε animated μορφή μέσα από το "Star Wars: Rebels". Ο Eman Esfandi λοιπόν θα παίξει τον Ezra Bridger σε live action μορφή στην σειρά Star Wars: Ahsoka για το Disney+

Στο παρελθόν έχει παίξει στην ταινία Red 11 του Robert Rodriguez, είχε έναν μικρό ρόλο στο βραβευμένο με Όσκαρ, "King Richard", ενώ θα εμφανιστεί και στην ταινία "The Inspection". 

Στο πάνελ της σειράς Ahsoka και αποκλειστικά για το κοινό της D23 δόθηκε μια ματιά μέσα από φωτογραφίες στη σειρά, δείχνοντας την Rosario Dawson και την Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) κοιτώντας το μνημείο του πληρώματος του "Ghost" που είδαμε στο φινάλε της σειράς "Star Wars Rebels". 

Κλεφτή ματιά στο Ahsoka: 

Για την ιστορία η επόμενη Star Wars σειρά στο πρόγραμμα του Disney Plus είναι το "ANDOR" που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Μέχρι τώρα το μόνο που ξέρουμε επίσημα είναι τα μέλη του cast του και εκτός της Rosario Dawson ως Ahsoka θα παίξουν οι Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Natasha Liu Bordizzo. Πλέον γνωρίζουμε ότι τον Jedi Ezra Bridger θα υποδυθεί ο Eman Esfandi, ενώ άγνωστο ακόμη το ποια ηθοποιός θα παίξει την Hera Syndulla -μια ακόμη χαρακτήρας που γνωρίσαμε μέσα από το animated σόου, Star Wars: Rebels.

Και ο Hayden Christensen εικάζεται ότι θα εμφανιστεί ως Darth Vader, λόγω του ότι ήταν η Padawan του στο "The Clone Wars". 

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στο Disney+.