Πρώτη ματιά στη σειρά του 'National Treasure' του Disney Plus με τον Harvey Keitel (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο κυνήγι θησαυρού ξετυλίγεται στο Disney Plus τον Δεκέμβριο - Δείτε το trailer
11 Σεπτεμβρίου 2022 18:42
Πρώτη ματιά στη σειρά του 'National Treasure' του Disney Plus με τον Harvey Keitel (ΒΙΝΤΕΟ)

H Disney δεν παρέλειψε να δώσει μια κανονική ματιά στη σειρά του "Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού", όπου στο πλαίσιο της D23 Expo έκανε ντεμπούτο το επίσημο trailer. 

Στη σκηνή μάλιστα του event βρέθηκε η Catherine Zeta-Jones που πρωταγωνιστεί, μαζί με το υπόλοιπο cast για να παρουσιάσει το trailer του National Treasure: Edge of History, που αναμένεται πλέον τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Disney Plus. 

Μάλιστα το trailer ξεκινάει δείχνοντας τον Harvey Keitel στο ρόλο του Peter Sadusky, ενώ επιστρέφει και ο Justin Bartha στο ρόλο του Riley Poole. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας, όμως, είναι η Lisette Olivera ως Jess Valenzuela.  

Δείτε το trailer του National Treasure: Edge of History: 

Στο βασικό cast της σειράς συμμετέχουν οι: Catherine Zeta-Jones, Zuri Reed, Antonio Cipriano, Jordan Rodrigues, Jake Austin Walker και Lyndon Smith.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Η σειρά εστιάζει στη νεαρή και πανέξυπνη ηρωίδα, Jess (Lisette Oliveira), η οποία ξεκινά την περιπέτεια της ζωής της με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστηριώδες παρελθόν της οικογένειάς της και να σώσει έναν χαμένο παναμερικάνικο θησαυρό.  

Εάν θα γίνει εν τέλει το National Treasure 3 και θα επιστρέψει ο Cage μετά το cliffhanger φινάλε της ταινίας National Treasure: Book of Secrets, είναι κάτι που δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Αν και η Disney έχει δηλώσει πως βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη. 

Το National Treasure: Edge of History θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο Disney+.