The Crown: Σταματούν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η παραγωγή της σειράς του Netflix διακόπτεται προσωρινά
09 Σεπτεμβρίου 2022 19:12
The Crown: Σταματούν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει αγγίξει ολόκληρο τον πλανήτη και επηρεάζει μέχρι και το Χόλιγουντ. Για αυτό τον λόγο το The Crown και η παραγωγή του ανακοίνωσε πως "θα σταματήσουν τα γυρίσματα από σεβασμό προς το πρόσωπο" της Ελισσάβετ Β'. 

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο δημιουργός και σεναριογράφος του "Στέμματος", Peter Morgan, ο οποίος γνωστοποίησε ότι η υπερπαραγωγή του Netflix θα σταματήσει προσωρινά τα γυρίσματά της για την 6η σεζόν, προσθέτοντας ότι η σειρά "είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν". 

Και το Netflix επιβεβαίωσε την είδηση με την εξής ανακοίνωση: 

Σε ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα του The Crown διακόπηκαν σήμερα. Τα γυρίσματα θα ανασταλούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας".

Πριν μερικές ημέρες το Netflix ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα παίξουν τους ρόλους του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ενώ άγνωστο το πρόσωπο που θα παίξει τον Πρίγκιπα Χάρι. 

Ακόμη όμως δε γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί η 6η σεζόν του The Crown αν και α γυρίσματα θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του έτους. 

Όσο για την 5η σεζόν του The Crown που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον ερχόμενο Νοέμβριο το cast απαρτίζουν μεγάλα ονόματα όπως οι: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και Dominic West ως πρίγκιπας της Ουαλίας.