Πρώτο trailer για τη νέα συναρπαστική sci-fi σειρά των δημιουργών του "Westworld"

Η Chloë Grace Moretz παίζει στο The Peripheral του Prime Video
09 Σεπτεμβρίου 2022 13:56
Πρώτο trailer για τη νέα συναρπαστική sci-fi σειρά των δημιουργών του "Westworld"

Η Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την νέα πολυαναμενόμενη σειρά "The Peripheral", δια χειρός των Lisa Joy και Jonathan Nolan, δημιουργών του Westworld. 

Πρόκειται για τη sci-fi σειρά που βρίσκεται στα σκαριά από το 2018 και το 2019 ανέλαβε το δημιουργικό ζεύγος των Nolan-Joy όταν υπέγραψαν το χρυσό του συμβόλαιο με την Amazon Studios, που περιλαμβάνει και τη σειρά του Fallout

Στο The Peripheral πρωταγωνιστεί η Chloë Grace Moretz του Kick-Ass στο ρόλο της Flynne Fisher, μιας γυναίκας που προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια της διαλυμένης οικογένειάς της σε μια ξεχασμένη γωνιά της Αμερικής στο εγγύς μέλλον. Η Flynne είναι έξυπνη, φιλόδοξη και καταδικασμένη. Δεν έχει μέλλον, μέχρι που το μέλλον την καλεί.

Δείτε το trailer του The Peripheral: 

Παίζουν επίσης οι: Jack Reynor (Midsommar), Gary Carr (The Deuce), Eli Goree (One Night in Miami), Louis Herthum (Westworld), JJ Feild (TURN: Washington’s Spies), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Charlotte Riley (Peaky Blinders), Alexandra Billings (The Conners), Adelind Horan (The Deuce), Alex Hernandez (UnReal), Katie Leung (Chimerica), Julian Moore-Cook (Peaky Blinders), Melinda Page Hamilton (Messiah), Chris Coy (The Deuce), και Austin Rising (Alt). 

Showrunner του "Peripheral" είναι ο Scott B. Smith (A Simple Plan), ενώ τα επεισόδια σκηνοθετούν οι: Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Greg Plageman (Person of Interest), Jonathan Nolan και Lisa Joy (Westworld), Athena Wickham (Westworld), και Steven Hoban (In the Tall Grass).

To The Peripheral θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου μόνο στο Amazon Prime Video.