Νέα ματιά στο Star Wars: ANDOR με τον Diego Luna λόγω της Disney+ Day (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα δύο βδομάδες πριν την πρεμιέρα
08 Σεπτεμβρίου 2022 19:38
Νέα ματιά στο Star Wars: ANDOR με τον Diego Luna λόγω της Disney+ Day (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρεμιέρα του ANDOR απέχει πλέον δύο εβδομάδες και εν μέσω της Disney+ Day, η Lucasfilm κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την επερχόμενη Star Wars σειρά του Disney Plus. 

Αυτό προέρχεται από το ειδικό "Special Look" που δημοσιεύθηκε αποκλειστικά εντός της υπηρεσίας Disney+ και περιλαμβάνει μια νέα σκηνή καθώς και ματιά στα παρασκήνια της σειράς που δημιούργησε και επιμελείται ως showrunner ο Tony Gilroy. Πρόκειται, άλλωστε για prequel του "Rogue One", με πρωταγωνιστή τον Cassian Andor του Diego Luna, του οποίου οι βασικοί συντελεστές συμμετέχουν σε αυτό. 

Δείτε το βίντεο: 

Λίγα λόγια για το Star Wars: Andor

Το Andor υπόσχεται να εξερευνήσει μια νέα προοπτική του σύμπαντος, εστιάζοντας στο ταξίδι του Cassian, ο οποίος θα ανακαλύψει τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της εκρηκτικής εξέγερσης κατά της Αυτοκρατορίας και τον τρόπο με τον οποίο αναμίχθηκαν διάφοροι άνθρωποι και πλανήτες. Πρόκειται για μια περίοδο του λατρεμένου σύμπαντος γεμάτη κινδύνους, εξαπάτηση και ίντριγκα, με τον Cassian να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα της επανάστασης.

Για την ιστορία, ήδη γνωρίζουμε πως η 1η σεζόν, αλλά και η 2η σεζόν του Andor που έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα αποτελούνται από 12 επεισόδια -τα περισσότερα από κάθε άλλη live-action Star Wars σειρά μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One", τον κατάσκοπο Cassian Andor, το καστ θα πλαισιώσουν επίσης οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (Monday, Flux Gourmet), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Ο συνθέτης Nicholas Britell του "Succession" έχει αναλάβει το soundtrack του Andor. 

Το ANDOR θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου στο Disney+, με τριπλό επεισόδιο.