Η Mila Kunis είναι "Το Πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο" στη νέα θρίλερ ταινία του Netflix (BINTEO)

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα - Δείτε το πρώτο trailer
06 Σεπτεμβρίου 2022 19:57
Η Mila Kunis είναι "Το Πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο" στη νέα θρίλερ ταινία του Netflix (BINTEO)

To Netflix αποκάλυψε με ένα πρώτο trailer το "Luckiest Girl Alive" τη νέα θρίλερ ταινία της υπηρεσίας με πρωταγωνίστρια την Mila Kunis.

Πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του best seller βιβλίου της Jessica Knoll, όπου με ένα πρώτο trailer αποκαλύπτει πως κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό στην χαρακτήρα της Kunis, που απειλεί να εκτροχιάσει την τέλεια ζωή της. 

Δείτε το trailer του Luckiest Girl Alive: 

Παίζουν επίσης οι: Finn Wittrock, Chiara Aurelia, Scoot McNairy, Thomas Barbusca, Justine Lupe, Dalmar Abuzeid, Alex Barone, Carson MacCormac, Jennifer Beals, και Connie Britton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Mike Barker σε σενάριο της Jessica Knoll. 

Η σύνοψη του Luckiest Girl Alive: 

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα, η Άνι Φανέλι (Μίλα Κούνις), μια Νεοϋορκέζα με κοφτερή γλώσσα που φαίνεται να τα έχει όλα: μια περιζήτητη θέση σε περιοδικό μόδας, αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα και έναν μελλοντικό ονειρεμένο γάμο στο Ναντάκετ. Όταν, όμως, ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ που ερευνά εγκλήματα την προσκαλεί να δώσει τη δική της οπτική για τα σοκαριστικά γεγονότα που συνέβησαν, όταν ήταν έφηβη στο διάσημο σχολείο Μπρέντλεϊ, η Άνι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκοτεινή αλήθεια που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή που έχει χτίσει.

Το "Πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου μόνο στο Netflix.