H νέα σειρά του Nicolas Winding-Refn έρχεται στο Netflix λουσμένη σε neon φωτισμούς (BINTEO)

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το "Copenhagen Cowboy"
05 Σεπτεμβρίου 2022 23:22
H νέα σειρά του Nicolas Winding-Refn έρχεται στο Netflix λουσμένη σε neon φωτισμούς (BINTEO)

Ο σκηνοθέτης Nicolas Winding-Refn επιστρέφει με μια νέα σειρά στο Netflix, η οποία όπως και οι προηγούμενες δουλειές του, είναι λουσμένες στους neon φωτισμούς, αλλόκοτες φιγούρες και άκρως παράξενα σκηνικά. 

Το Copenhagen Cowboy είναι η νέα μίνι σειρά του σκηνοθέτη των "The Neon Demon" και "Drive" που μέσα σε έξι επεισόδια θα εξιστορήσει την περιπέτεια της νεαρής και αινιγματικής Miu στον υπόκοσμο της Κοπεγχάγης. 

Δείτε την πρώτη ματιά στο Copenhagen Cowboy: 

Η σύνοψη της σειράς: 

Το Copenhagen Cowboy είναι μια συναρπαστική, γεμάτη νέον νουάρ σειρά έξι επεισοδίων που ακολουθεί την Miu, μια αινιγματική νεαρή ηρωίδα. Μετά από μια ζωή δουλείας και στα πρόθυρα μιας νέας αρχής, διασχίζει το δυσοίωνο τοπίο του εγκληματικού υπόκοσμου της Κοπεγχάγης. Αναζητώντας τη δικαιοσύνη και παίρνοντας εκδίκηση, συναντά παράλληλα τη νέμεσή της, την Rakel, καθώς ξεκινούν μια οδύσσεια μέσα στο φυσικό και το υπερφυσικό. Το παρελθόν τελικά μεταμορφώνει και καθορίζει το μέλλον τους, καθώς οι δύο γυναίκες ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνες τους, αλλά πολλές περισσότερες.

Στη σειρά που σκηνοθετεί και γράφει εξ ολοκλήρου ο Nicolas Winding-Refn παίζουν οι: Lola Corfixen, Zlatko Buric, Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen και Mads Brügger. 

Το 2019 ο Winding-Refn είχε υπογράψει τη σειρά "Too Old to Die Young" με τον Miles Teller για λογαριασμό της Amazon. 

Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Copenhagen Cowboy στο Netflix, καθώς το teaser λέει πως "έρχεται σύντομα".