The Crown: Αυτοί είναι οι τηλεοπτικοί Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλεντον για την 6η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Η τελευταία σεζόν του "Στέμματος" θα προχωρήσει μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
03 Σεπτεμβρίου 2022 11:04
The Crown: Αυτοί είναι οι τηλεοπτικοί Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλεντον για την 6η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Το Netflix και η παραγωγή του The Crown βρήκαν μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία casting τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλεντον για την 6η και τελευταία σεζόν του σόου. 

Οι παραγωγοί του "Στέμματος" επέλεξαν δύο ηθοποιούς για να ενσαρκώσουν τον Ουίλιαμ στην μικρή οθόνη, καθώς θα τον δούμε να μεγαλώνει από έφηβος σε ενήλικας κατά τη διάρκεια της 6ης σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline. 

Ο Rufus Kampa θα υποδυθεί τον Ουίλιαμ στην ηλικία των 15 ετών, ενώ ο Ed McVey θα τον υποδυθεί στα χρόνια του αμέσως μετά την ενηλικίωση. Όσο για το ποια θα υποδυθεί την Δούκισσα του Cambridge; Αυτή θα είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Meg Bellamy και αξίζει να σημειωθεί πως όλοι τους πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, καθώς οι δύο ηθοποιοί του Ουίλιαμ έχουν παίξει μόνο σε θεατρικές παραστάσεις. 

Μένει όμως να μάθουμε και ποιος θα υποδυθεί τον αδερφό του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα Χάρι στην 6η σεζόν, αν και για τις ανάγκες της 5ης σεζόν θα τον ενσαρκώσουν οι Teddy Hawley και Will Powell. 

Ακόμη όμως δε γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί η 6η σεζόν του The Crown αν και α γυρίσματα θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του έτους. 

Όσο για την 5η σεζόν του The Crown που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον ερχόμενο Νοέμβριο το cast απαρτίζουν μεγάλα ονόματα όπως οι: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και Dominic West ως πρίγκιπας της Ουαλίας.