Joe E. Tata: Έφυγε από τη ζωή ο “Νατ” του Beverly Hills 90210

Σε ηλικία 85 ετών
26 Αυγούστου 2022 09:06
Joe E. Tata: Έφυγε από τη ζωή ο “Νατ” του Beverly Hills 90210

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι ο διάσημος ηθοποιός, Joe E. Tata έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του "Νατ", στη δημοφιλή σειρά Beverly Hills 90210 έφυγε από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Την είδηση του θανάτου του έδωσε στη δημοσιότητα ο Ian Ziering, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του Tata και είπε τα εξής:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μία από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιξε την κυρία Teasley και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που λέω ότι ο Joe E. Tata απεβίωσε. Ο Joey ήταν πραγματικά ένας θεός. Θυμάμαι που τον είδα στο Rockford με τον James Garner αρκετά χρόνια πριν δουλέψουμε μαζί στο 90210. Ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από τους κακούς της σειράς Batman.

Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, τόσο σοφός και τόσο καλοσυνάτος. Μοιραστήκαμε πολλές ιστορίες και απίστευτες εμπειρίες στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Μπορεί να βρέθηκε στο πίσω μέρος πολλών σκηνών, αλλά ήταν πάντα ηγέτης, ειδικά για εμάς. Μας έδειξε να εκτιμάμε αυτό το δώρο που λεγόταν 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά απολαμβάνω τις ωραίες αναμνήσεις. Θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του και σε όλους τους άλλους, που ήταν επίσης αγαπητός. Αναπαύσου εν ειρήνη Joey.

Ο ηθοποιός είχε παίξει σε πολλά σόου και ταινία όπως αυτό του Batman από το 1966 έως το 1968, Lost in Space του 1967, It's Good to Be Alive του 1974, The Time Tunnel του 1966, The Rockford Files και πολλά άλλα projects.