Andor: Δείτε μια νέα σκηνή από την επερχόμενη Star Wars σειρά με τον Diego Luna

Η στρατολόγηση του Cassian Andor στους Rebels σε πρώτο πλάνο
24 Αυγούστου 2022 21:07
Andor: Δείτε μια νέα σκηνή από την επερχόμενη Star Wars σειρά με τον Diego Luna

H Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα μια ολόκληρη σκηνή από την πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά, "Andor", με πρωταγωνιστή τον Diego Luna στο ρόλο του Cassian Andor, το οποίο έρχεται στη "συχνόττηα" του Disney Plus τον Σεπτέμβριο. 

Το prequel σόου του Rogue One: A Star Wars Story φέρει την υπογραφή των συντελεστών της ταινίας και έτσι ο Tony Gilroy εκτός από δημιουργός, έχει αναλάβει το σενάριο, καθήκοντα showrunner και σκηνοθέτη. 

Στο απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω, ο Cassian συναντά τον Luthen Rael του Stellan Skarsgard, ο οποίος προσπαθεί να τον στρατολογήσει στους Rebels. 

Δείτε τη σκηνή του Andor: 

Λίγα λόγια για το Star Wars: Andor

Το Andor υπόσχεται να εξερευνήσει μια νέα προοπτική του σύμπαντος, εστιάζοντας στο ταξίδι του Cassian, ο οποίος θα ανακαλύψει τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της εκρηκτικής εξέγερσης κατά της Αυτοκρατορίας και τον τρόπο με τον οποίο αναμίχθηκαν διάφοροι άνθρωποι και πλανήτες. Πρόκειται για μια περίοδο του λατρεμένου σύμπαντος γεμάτη κινδύνους, εξαπάτηση και ίντριγκα, με τον Cassian να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα της επανάστασης.

Για την ιστορία, ήδη γνωρίζουμε πως η 1η σεζόν, αλλά και η 2η σεζόν του Andor που έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα αποτελούνται από 12 επεισόδια -τα περισσότερα από κάθε άλλη live-action Star Wars σειρά μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One", τον κατάσκοπο Cassian Andor, το καστ θα πλαισιώσουν επίσης οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (Monday, Flux Gourmet), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Ο συνθέτης Nicholas Britell του "Succession" έχει αναλάβει το soundtrack του Andor. 

Το ANDOR θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου στο Disney+, με τριπλό επεισόδιο.