Ο George R.R. Martin ήθελε το Game of Thrones να έχει τουλάχιστον 10 σεζόν

Και πάλεψε γι’ αυτό
22 Αυγούστου 2022 15:12
Ο George R.R. Martin ήθελε το Game of Thrones να έχει τουλάχιστον 10 σεζόν

Ο George R.R. Martin αποκάλυψε ότι προέτρεψε τους παραγωγούς του Game of Thrones να συνεχίσουν το σόου για τουλάχιστον 10 ή και 13 σεζόν. Δηλαδή, να μην ολοκληρωθεί το σόου του HBO στην 8η σεζόν που είδαμε πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Η 8η σεζόν του Game of Thrones ολοκληρώθηκε το 2019 και εξακολουθεί να αποτελεί σημείο «διαμάχης» μεταξύ των fans, μιας και τους περισσότερους τους ξένισε πολύ το τελευταίο κεφάλαιο. Πολλοί πιστεύουν ακόμα και σήμερα ότι ο τελευταίος κύκλος ήταν βιαστικός και πολύ απότομος για τους κεντρικούς χαρακτήρες της πλοκής.

Τώρα, ο George R.R. Martin φαίνεται πως προέτρεψε τους παραγωγούς να συνεχίσουν τη σειρά για πολλές σεζόν ακόμα, να ολοκληρωθεί δηλαδή στην 10η ή ακόμα και στη 13η σεζόν αν γινόταν. Αυτό δήλωσε πρόσφατα στο Wall Street Journal και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τους David Benioff και D.B. Weiss.

Ο δημιουργός του Game of Thrones αποκαλύπτει τι τον ενόχλησε στη σειρά του HBO  

Φαίνεται πως οι δύο δημιουργοί ήταν ανένδοτοι για το κλείσιμο της σειράς στην 8η σεζόν και σχεδίαζαν καιρό να την τελειώσουν εκεί, έτσι ώστε να μη χάσει το ενδιαφέρον του το κοινό. Έτσι, φαίνεται ότι ούτε ο ίδιος ο George R.R. Martin δεν μπόρεσε να «σώσει» τη σειρά από τη μοίρα της.