Η horror σειρά του Guillermo Del Toro έχει νέο ανατριχιαστικό trailer

Τα οκτώ αυτοτελή επεισόδια θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο
15 Αυγούστου 2022 18:35
Η horror σειρά του Guillermo Del Toro έχει νέο ανατριχιαστικό trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο δείγμα από την ολοκαίνουργια σειρά τρόμου που έρχεται σε παραγωγή του Guillermo Del Toro και έχει τον τίτλο Cabinet of Curiosities. Πρόκειται για ένα σόου που θα αποτελείται από 8 επεισόδια και αναμένεται να ξεκινήσει στην streaming υπηρεσία μέσα στον Οκτώβριο.

Το κάθε επεισόδιο φέρει την υπογραφή ενός γνωστού σκηνοθέτη ταινιών τρόμου, οι οποίοι θα δώσουν φυσικά τη δική τους ματιά, ύφος και νότα σε αυτές τις ξεχωριστές horror ιστορίες.

Συγκεκριμένα την σκηνοθεσία τους θα αναλάβουν οι Panos Cosmatos του "Mandy", David Prior του "The Empty Man", Jennifer Kent του "The Babadook", Keith Thomas του "The Vigil", Vincenzo Natali του "Splice", Catherine Hardwicke του "Twilight" και Ana Lily Amirpour του "A Girl Walks Home Alone at Night".

Σε αυτές τις οκτώ ιστορίες τρόμου θα δούμε γνωστούς ηθοποιούς όπως τους Andrew Lincoln, Ben Barnes, Charlyne Yi, Crispin Glover, Eric Andre, Esse Davis, Rupert Grint, Sofia Boutella και άλλους.

Το Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο από τη σειρά παρακάτω.