Σύντομα θα μάθετε πώς οι Simpsons “προβλέπουν το μέλλον”

Με ένα τρελό τρόπο
11 Αυγούστου 2022 23:38
Σύντομα θα μάθετε πώς οι Simpsons “προβλέπουν το μέλλον”

Ο Matt Selman, ο οποίος είναι showrunner στη θρυλική σειρά “The Simpsons” ανακοίνωσε πως η επερχόμενη 34η σεζόν θα αποκαλύψει πως “η σειρά μπορεί φαινομενικά και προβλέπει το μέλλον”. Το σόου που δημιούργησε ο Matt Groening βρίσκεται στον αέρα από το 1989 και ο νέος κύκλος που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο έρχεται να προσθέσει νέα επεισόδια και να μεγαλώσει το ήδη εντυπωσιακό νούμερο των 731 επεισοδίων.

Ο Selman μίλησε στο Deadline και ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι θα δει το κοινό στην 34η σεζόν. Εκείνος ανέφερε ότι θα έχει αρκετούς guest stars, όπως την Melissa McCarty και τον Simu Liu του Shang-Chi, ενώ παράλληλα είπε ότι ένα επεισόδιο θα δείξει τις «ικανότητες της σειράς».

Έχουμε ένα τρελό «conceptual» επεισόδιο που εξηγεί πώς οι Simpsons γνωρίζουν το μέλλον. Είναι ένα επεισόδιο με πολλά τρελά πράγματα μέσα, αλλά ναι, εξηγεί πώς οι Simpsons μπορούν να προβλέψουν το μέλλον.

Εκείνος δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες, πέρα του ότι αυτό το επεισόδιο έχει «πολλά τρελά πράγματα».

Η σειρά The Simpsons έχει κερδίσει 34 βραβεία Emmy, ενώ είχε μάλιστα και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία μικρού μήκους Maggie Simpson in "The Longest Daycare" που κυκλοφόρησε το 2012.

Tags: